[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Senaste LFC-ryktena:

Liverpool fortsätter att förhandla med Basel rörande Mohamed Salah, men man kollar även på andra alternativ, eftersom schweizarnas prislapp är hög. Ett alternativ som man ser ut att återuppliva sitt intresse för är Andriy Yarmolenko, som värderas till omkring £15 miljoner (The Daily Mail).

Liverpool kan komma att ta in en ny anfallare i januari, men kommer denne att ansluta från Real Madrid eller Burnley?

Real Madrid har ändrat inställning om Alvaro Morata. Den spanska storklubben är förvisso inte beredda att sälja Morata, men de kan tänka sig att låna ut honom för £1,7 miljon. Liverpool och Arsenal är intresserade av den unga anfallaren (The Mirror).

Liverpool, Aston Villa, Newcastle och Stoke är intresserade av Danny Ings, men Burnley är av naturliga skäl angelägna om att behålla sin måltjuv (The Daily Mail).

Och så ryktas en svensk till LFC…

Liverpool, Arsenal och Fulham uppges vara intresserade av AIK:s mittback Alexander Milosevic, som gärna vill flytta till England. Utanför de brittiska öarna finns intresse från Milan, Fiorentina och Eintracht Frankfürt. Nu kan den svenska U21-landslagsmannen vara tillgänglig för en mindre summa, då inte särskilt mycket återstår av hans kontrakt (The Daily Mail).

… Och vad vore egentligen en dag utan nya rykten av vår vän Fabrizio Romano? Den här gången är det Yann M’Vila som är på Liverpools radar, enligt Romano.
http://twitter.com/FabRomano21/status/421410128848756737

Napoli uppges vilja låna M’Vila med en köpoption på €10 miljoner för i sommar, men för en vecka sedan ska Liverpool också ha visat intresse och således befinna sig i samtal rörande den franska mittfältaren.

* * *

Senaste ryktena i övriga PL-klubbar:

Everton vill signa Aiden McGeady och Tom Ince, men har valt att inte genomföra värvningarna än. Anledningen är att duon kan bli billigare i sommar, eftersom båda blir free agents (The Mirror).

Toronto planerar att presentera Jermain Defoe som nyförvärv på måndag. Den kanadensiska klubben värvar Defoe på ett fyraårskontrakt värt hela £90 000. Harry Redknapp gillar som bekant att värva om och om igen – och nu vill han låna in Defoe till QPR. Anledningen att detta möjligtvis kan gå är att MLS inte startar förrän i mars månad och Redknapp vill låna honom till den seriestarten (The Mirror).

Samtidigt försöker QPR sänka sina löneutgifter genom att skeppa iväg Julio Cesar och Shaun Wright-Phillips. Den sistnämnde är inte längre helt ordinarie och Redknapp säger att han ”skulle behöva sänka sin lön med 1000 procent” för att en annan Championship-klubb skulle kunna finansiera lönen (The Mirror).

Erik Lamela vill lånas ut av Spurs. Även en annan sommarvärvning – Etienne Capoue – kan vara på väg bort, då Rafa Benitez vill låna in honom till Napoli. Dessutom visar Schalke intresse för Lewis Holtby (The Mirror).

* * *

Ravel Morrison ser ingen långsiktig framtid i West Ham och vill gärna lämna klubben denna månad. Hans nuvarande kontrakt går ut efter nästa säsong (The Daily Mail).

8 kommentarer
  • Haha! Ja det går ju visserligen att höja sin lön med 1000% men att sänka blir ju svårare… 🙂

 1. Tycker man ska vänta tills fönstret går mot sitt slut och då försöka köpa Mata. Om han inte redan är såld då. Är det någon som läst några ryckten om det är många intresenter på honom..
  Han KAN inte vara kvar i Chelsea om han vill med till VM. Då skulle man kanske kunna få honom lite billigare än hans riktiga värde…

  • Atletico Madrid och PSG är det senaste jag hört. Skulle inte förvåna mig om Monaco är intresserade också.

 2. M’Vila hade smakat mumma! Tänk att ha Lucas och M’Vila som DM, hade varit en av PL’s bästa uppsättning DM. Tror att konkurrensen om platsen hade höjt Lucas ett par snäpp, sedan vet man (förhoppningsvis) vad man får med en M’Vila på planen. Dock så ser jag helst att vi köper in lite dugliga ytterbackar, vår uppsättning idag skrämmer inga lag. Har vi två assist på våra ytterbackar i år? Alldeles för dåligt!

 3. Jag vet att Ravel Morrison är fostrad i Scums ungdomsverksamhet och han är/har varit lite strulig, men kunde han inte vara något för oss? Tonvis med talang i den killen.

  • Som jag ser det så har man mer att förlora än att vinna i en sån affär. West Ham har ju trots allt offrat väldigt mycket genom att satsa på Morrison, men inte ens där vill han stanna. En riktigt talangfull spelare helt klart, men jag hade nog inte vågat riska om jag var i Rodgers skor.

 4. M’Vila?? Killen är långsammare än en snigel.
  Köp han inte!!

Kommentarer är stängda.