David Amoo lånas ut till Hull City resten av säsongen (Hull Citys officiella hemsida).

* * *

Liverpool är den senaste klubben att visa intresse för Oscar Wendt, som blir free agent i sommar (TalkSPORT).

Liverpool visar intresse för Readings anfallare Shane Long. Kenny Dalglish har blivit imponerad av 24-åringen, som i så fall skulle anlända som backup till Suarez och Carroll (Sports News Ireland).

AC Milan har vunnit racet om Jose Enrique. Vänsterbackens agent har inlett förhandlingar med italienarna. Detta är inte bara dåliga nyheter för Newcastle, utan även för Liverpool, som var beredda att betala £6 miljoner för Enrique, som är medveten om Liverpools intresse, men vill flytta till Italien (The People).

Bojan Krkic kan komma att lånas ut från Barcelona kommande säsong. Liverpool och Tottenham är angelägna om att rekrytera anfallaren, medan Arsenal också har koll på honom (Skysports.com).

* * *

Den från Tottenham utlånade Kyle Walker gör succé i Aston Villa. Nu planerar Spurs manager Harry Redknapp att göra Walker till lagets förstaval på högerbackspositionen nästa säsong, vilket innebär att Vedran Corluka ser ut att säljas (The Times).

Manchester City är intresserade av Jonas Gutierrez. City har scoutat honom och kan komma att erbjuda £10 miljoner om de följer upp sitt intresse. City kollar även på Wayne Hennessey, som värderas till £4 miljoner. De är beredda att erbjuda Hennessey £2 miljoner om året för att skriva på. Hennessey skulle anlända som en ersättare till Shay Given, som har tröttnat på bänken. Möjligtvis kan den skadedrabbade Michael Johnson komma att erbjudas i utbyte mot Hennessey (The People).

AS Roma är beredda att bryta kontraktet med Adriano (La Gazzetta dello Sport).

* * *

Bayern Münchens målvakt Thomas Kraft har tackat nej till ett kontraktserbjudande som gäller till 2013. Anledningen är att Bayern visar intresse för Manuel Neuer (Bild).

Idag kommer Zvezdan Misimovic att genomgå den obligatoriska läkarundersökningen med Dynamo Moskva. Mittfältaren förväntas skriva på ett kontrakt på 3,5 år, och övergångssumman är 5 miljoner euro (Tümspor).

Juventus är intresserade av Javier Mascherano, som har misslyckats i Barcelona (Tuttosport).

Barcelona och Real Madrid visar intresse för talangen Bryan Carrasco (Cadena Ser).

Stuttgart har nobbat Lokomotiv Moskvas erbjudande för Ciprian Marica (Sport-Express).

* * *

Benfica vill köpa loss Eduardo Salvio från Atletico Madrid. Argentinaren skulle gå på 15 miljoner euro (Marca).

Juventus visar intresse för Portos tränare Andre Villas Boas (La Gazzetta dello Sport).

Real Madrid är beredda att lyssna på erbjudanden för Kaka (AS).

Bayern München är extremt intresserade av att värva tillbaka Mats Hummels, som gör dundersuccé i Dortmund (TZ).

Evertons Diniyar Bilyaletdinov kan vara på väg att återvända till Moskva i sommar (The Daily Mail).

Werder Bremens veteranmittfältare Torsten Frings kommer att lämna klubben när hans kontrakt går ut i sommar. En lukrativ flytt till USA eller Qatar ser ut att vara mest trolig för Frings. Andra Bremenspelare som kan lämna efter säsongen är Per Mertesacker och Tim Wiese, som blickar mot Premier League (Bild).