Enligt The Telegraph kommer Xabi Alonso troligtvis att skriva på för Real Madrid i slutet av veckan. Han kommer att kosta mer än £30 miljoner.

Om Liverpool får så stora pengar får man naturligtvis också stora pengar att köpa nya spelare för.

Tidningen hävdar att Benitez troligtvis kommer att försöka värva David Silva.

En annan spelare på önskelistan är Sylvain Distin. Däremot har Benitez förkastat möjligtheten att få Wesley Sneijder i Alonso-affären.

Givetvis kommer en ny innermittfältare att prioriteras högt om Alonso lämnar. Flera namn uppges återfinnas på Benitez önskelista, varav Javi Martinez ser ut som det troligaste alternativet, enligt The Telegraph.

Vidare skriver tidningen att Benitez gillar Lee Cattermole, och att Liverpool behöver fler engelska spelare på grund av CL-reglerna, men att han kanske inte är beredd att betala de £8 miljoner som Wigan uppges kräva för att släppa sin U21-landslagsspelare.

Metro skriver att Liverpool kommer att bli nya favoriter till att värva Aston Villas yttermittfältare Ashley Young, om man säljer Alonso. De skriver även att Liverpool gärna vill ha Stewart Downing, men att man betraktas Young som en uppgradering, vilket förstås vore att föredra.