Ny dag, nya turer kring Xabi Alonso. Idag är det den spanska tidningen AS som påstår att Benitez kan tänka sig att sälja Alonso, men bara om Real Madrid erbjuder en riktigt bra affär. Benitez värderar Alonso till omkring £40 miljoner och vill att Real Madrid ska inkludera två spelare i budet – nämligen Alavaro Negredo och Alberto Bueno. Jag återkommer senare ikväll med mer information om Bueno.

En spelare vars namn åter igen har dykt upp i tidningarna är Feyenoords talang Luc Castaignos. Dessvärre uppges Arsenal ligga väldigt nära till hands, och agenten bekräftar att en affär är nära, men bara om Arsenal går med på att omedelbart låna ut spelaren till Feyenoord.

Goran Pandevs namn fortsätter att cirkulera i spekulationerna. Enligt Gazzetta dello Sport har Juventus inlett förhandlingar med Lazio. De har tänkt sig att Pandev ska ersätta legenden Alessandro del Piero. Samtidigt skriver Daily Mail att Arsenal, Tottenham, Chelsea, Liverpool, Bayern München och Fiorentina också är intresserad av Pandev, som väntas kosta mellan £13,5 och £17 miljoner, trots att endast ett år återstår på hans kontrakt.

Turkiska medier hävdar att Liverpool är beredda att bjuda 9 miljoner euro för Galatasarays luriga yttermittfältare Arda Turan. Den 22-årige turkiska landslagsmannen har gjort dundersuccé de senaste säsongerna och ser onekligen ut att vara en spelare för de stora ligorna.

Samtidigt går det rykten om att Galatasarays nya manager Frank Rijkaard är mycket intresserad av att värva Ryan Babel från Liverpool. Möjligtvis kanske en bytesaffär kan bli aktuell?