[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Under torsdagskvällen började Alex Song ryktas allt mer till Liverpool.

Först ut var Nicolo Schira:

Därefter publicerade The Mirror en artikel där de hävdar att Song vill flytta tillbaka till England – då helst för spel i Liverpool. Enligt tidningen tvekar Song inför en flytt till Milan, eftersom han hoppas att Liverpool ska nappa på ett låneerbjudande.

Barcelonas nya huvudtränare Luis Enrique har informerat Song om att han inte har någon framtid i den spanska storklubben.

* * *

Bayern München har bekräftat att Mehdi Benatia är helt klar spel spel i klubben och att Xabi Alonso också är nära att ansluta. Helt okej värvningar, eller hur?

8 kommentarer
 1. Jag tror tyvärr det är stängt på värvningsfronten!!
  Men jag förstår som vanligt ingenting kring vissa saker!!
  Lek
  Med tanken att Borini,Agger,Assaidi säljs(Vilket jag inte förstår varför det tar sån tid?) och att Lucas lånas ut!
  Då bör det komma in sisådär 250 miljoner,Ska vi då bara sitta still och vara nöjda efter det vi såg i andra halvlek mot City?
  Anser att vi inte kan behöva spela med Joe Allen/Emre Can om vi ska vinna ligan?

  • Fast de flesta tyckte inte Hendo passade Liverpool men det gick väl helt ok eller? Allen är grym i presspelet och Can måste ju få tid att växa in i en roll, Rom byggdes inte på en dag.

  • Drömma kan man ju alltid. Tyvärr glömmer många hur mycket lönen spelar roll i värvningar. Alla verkar stirra blint på övergångssummorna. Vakna folk! Vi kommer inte kunna köpa storstjärnor ännu. Dessutom har vi ju alltid ”tillverkat” storstjärnor. Låt Real och Barca köpa. Vi kan fortsätta att skapa. Och vi kan vinna ändå. Jag har alltid gillat LFCs stil pga av detta.

 2. Times skriver att vi är intresserade av Alex McCarthy men att QPR är steget före och att han väntas skriva på för ´arry. Synd, han hade varit en bra förstärkning för £3m. Hans match mot oss våren 2013 är bland det grönjävligaste jag sett av en målvakt.

 3. Song? Aldrig i livet! ”Om” vi skulle gå för Song men inte brydde oss om Alonso då är det minst sagt bedrövligt!

 4. Song är väl ändå en jäkligt bra kille att ha på mitten, i Arsenal var han ett monster. Tror vi kan få han att tända till igen..

 5. Jag tror att Song skulle göra ett mycket bättre jobb i Liverpool än vad Lucas gör i dagsläget, tyvärr. Jag gillar att Lucas har gått från att vara någon alla retade sig på, stod upp för sig själv och fortsatte och kämpa! Innan skadorna så var han ju fruktansvärt bra!

  Nu med Rodgers sätt att spela, så har han tyvärr inte mycket kvar att ge… Så om man kan plocka Song billigt och samtidigt släppa iväg Lucas, så har vi nog gjort en bra affär. Men återigen, TYVÄRR!

Kommentarer är stängda.