Chelsea är favoriter till att värva Saints talang Alex Oxlade-Chamberlain, vars prislapp ligger på omkring £10 miljoner. Liverpool, Fulham och Arsenal är också intresserade (The Daily Mail).

Chelsea ser ut att vinna ”racet” om Alex Oxlade-Chamberlain genom ett sensationellt bud på £10 miljoner. Klubben vill värva unga brittiska spelare, och den 17-årige mittfältaren besitter kvalitéer som gillas (The Mirror).

Arsenal ligger närmast till hands för Connor Wickham. Anfallaren kommer troligtvis inte att flytta i januari, men övergången kan ske kommande sommar (The Mirror).

Chelsea kommer att försöka värva Gary Cahill för att täppa till luckan som har uppstått på grund av Alex skada. Bolton-backen värderas till £15 miljoner (The Mirror).

Liverpool har inte gått som tåget den här säsongen. NESV kommer att låta Roy Hodgson vara kvar resten av säsongen för att sedan leta efter en efterträdare. Didier Deschamps ligger i ”pole position” för jobbet (News of the World).

Om inte Joe Cole börjar spela bra kommer Liverpool att sälja honom för £5 miljoner kommande sommar (News of the World).

Manchester United är nära att signa Ashley Young för £13 miljoner (News of the World).

Wolves vill värva både David Wheater och Gary O’Neil från Middlesbrough (The Daily Mail).

Benfica har informerat Chelsea och Manchester City om att David Luiz kostar hela £35 miljoner att köpa loss (The Mirror).

Inter är beredda att erbjuda Udinese 15 miljoner euro + Jonathan Biabiany för Alexis Sanchez (ANSA).

Luis Suarez har gått ut och sagt att det är hans dröm att spela i spanska La Liga (AS).

4 kommentarer
  1. Hm… Det står i flera tidningar att Abramovich icke kommer lägga ut pengar till övergångar i januari, att de bland annat har skulder.

  2. Ashley Young går inte till Man Utd, det får inte hända. De har ju redan Valencia, Nani, Giggs, Obertan, Bebe (ytter?) och Cleverley på lån hos Wigan.

  3. Tror att Abramovich kommer hosta upp mer pengar snart eftersom Chelsea inte presterat så bra senaste matcherna.

  4. Visst är det inte omöjligt att han bara ligger lågt men känns ändå som att Abramovich är så pass bestämd att han inte kommer lägga mer pengar på spelare under detta transferfönster. Dock vet inte vi andra om Chelsea har kvar något av sin transferbudget.

Kommentarer är stängda.