____________________

Stjärnan Daniel Agger saknades i kvällens match. Både hans agent och manager har kommenterat detta.

Aggers rådgivare Per Steffensen har framfört några märkliga kommentarer på politiken.dk. Steffensen hävdar att Agger inte var skadad i kvällens Europa League-match och påpekar att han inte har mottagit något nytt kontraktsförslag från Liverpool. Vidare säger Steffensen att Agger inte har bett om en övergång och att han är glad i Liverpool.

Efter matchen fick Brendan Rodgers frågor om Agger. Då sa Rodgers så här: ”The plan was always for Daniel to stay behind. Everyone knows his history of injuries, he came back to pre-season, after everyone else and is still not up to speed.”

* * *

Tottenham kan bli nästa klubb att visa intresse för Andy Carroll, men de har ännu inte lagt något officiellt bud på anfallaren (The Liverpool Echo).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Enligt Gazzetta Dello Sport har Aqua skrivit på ett 3 års kontrakt med Fiorentina.

 2. Kingpin

  Goda nyheter om det stämmer.

  Hoppas bara skrtel och agger stannar.
  Dom är dom 2 viktigaste i laget just nu.

  Att tvingas byta mittbackar är det sista och absolut svåraste som får hända rodgers just nu.

  Tycker ägarna ska bevisa radarparet genom att göra klart med Allen och ramirez så snabbt det bara går.
  Kanske även dempsey får Plats om carroll lämnar.

 3. Allen blir nog klar efter OS. Ramirez affären skrämmer mig lite, han var ju duktig i OS men inget mega mega mega speciellt. Positivt på det sättet att andra storklubbar kanske kände att han inte var tillräckligt bra. Negativt på det sättet att jag blir orolig över att Rodgers intresse kanske svalnat. Ramirez känns som ett perfekt tillskott för oss

 4. Såg att en ung svensk kille från Malmö har varit och provtränat med Liverpool. Någon information om honom och om han kommer bli erbjuden kontrakt?

 5. Någon som vet mer om Liverpool betalar €5M till AA för lämna, eller delar av hans höga lön i 2 år som det också ryktas om? Vi ”tjänar” väl en del på att han går i alla fall.

  Nu har AA, Maxi och Kuyt lämnat. Sterling är lovande men kan knappast räkna med att han går från reserverna till bli en key player i XI. Vi behöver ha in minst 1 etablerad kantspelare som höjer laget direkt.

  POol: Har inte sett Ramirez i OS, men klubbens scouter har ju kollat på honom under en längre tid för få en rättvis bild av honom. Alla kan ha en formtopp/dipp under en kortare period (ett slutspel). Tror inte hans prestationer i OS spelar så stor roll om klubben väl hade bestämt sig för honom före OS. Men är inte många av de trovärdiga tidningarna som har rapporterat honom så hade inte hoppats på för mycket.

  Men vi måste ha in kvalitetsspelare, våra talangfulla killar som Suso, Sterling, Morgan kan stå för bredden. Om ryktet om Navas och Negredo är tillgängliga för €30M så är det ett bra köp tycker jag! Den slags klass vi måste få in.

 6. Om nu klubben har ont om pengar och tvingas välja mellan Allen och ramirez så ska dom välja Allen.

  Allen en speltyp klubben behöver och inte har i nuvarande trupp.

  Gerrard finns redan på nr 10 platsen och även suso och shelvey kan spela på den platsen när chansen kommer.

  Dock finns ingen bra spelfördelare. Allen passar in perfekt jämte Lucas.

  Sen håller jag med tidigare inlägg att det behövs ytterliggare kantspelare som går in från start.

  Bredden finns i form av alla talanger på dom flesta platserna.

 7. Tycker ägarna ska investera mer i klubben nu under Rodgers för att ge han en bra start. Bara för Dalglish inte värvade så värst bra så betyder inte det att Rodgers gör samma misstag.

  Denna startelvan vill jag se nästa säsong:

  Målvakt : Pepe Reina.
  Backar : GJ, Agger, Skrtel, NY (José Ángel från Roma).
  Mittfältare: Lucas, Gerrard, Allen
  Anfallare: Ramirez, Suarez, Dempsey

  Tror inte Borini kommer att hålla som startspelare.
  Den elvan är inte helt orealistisk. Om Carroll försvinner skulle det vara nice om Rodgers skulle kunna ta sig en titt på Abel Hernández från Palermo.

  Sälj Spearing, Joe Cole, Charlie Adam, Bellamy.

  José Ángel 8-12 £Miljoner
  Dempsey 7-10 £Miljoner Kan bli betydligt lägre om Adam går i motsatt väg kanske 2-3 £Miljoner då.
  Abel Hernández 15-18 £Miljoner
  Joe Allen 12-15 £Miljoner
  Gaston Ramirez 16-20 £Miljoner

  Antar att Joe Cole, Bellamy och Spearing är inga spelare som vi kommer att få pengar för. Kanske 5£ Totalt samt att bli av med en jävla massa löner från Bellamy och Cole.
  Om vi har tur så kan vi ju dock få en hel del pengar för Carroll.

 8. @Joakim
  Tror knappast Navas är intresserad eftersom han lider av extrem hemlängtan. Han har tidigare tackat nej till både landslag och Real Madrid för att han klarar inte att vara borta mer än max några dagar från Sevilla. Klubben har runt 25 psykologer anställda som alla jobbar med olika delar för att hjälpa Navas. Det är först nu han klarade av att vara borta en månad med landslaget i EM.
  Men att flytta till en annan stad och ett annat land är nog tyvärr uteslutet.

  @Oliver Lundell
  Gillar dina tankar men att klubben släpper Spearing den här säsongen kommer inte att hända. Han är född och uppväxt i Liverpool och har gått hela vägen från klubbens akademi till A-laget.
  Han kommer nog få minst en säsong till på sig att bevisa att han ska vara kvar i klubben.

 9. Att lägga ens £1 miljon på José Angel vore ren idioti, han blev nyligen ratad från Roma som har köpt in Balzaretti som nytt förstaval på VB.