. . .

Daniel Agger är på väg att sätta sin signatur på ett nytt kontrakt med Liverpool. Parterna har förhandlat länge och nu verkar man vara överens om ett nytt fyraårskontrakt värt £75 000 i veckan, uppger The Mirror.

The Mirror skriver även att ytterligare en av Liverpools spelare kan komma att skriva på ett nytt kontrakt under den här veckan. Det handlar om talangen Suso, vars nuvarande kontrakt går ut efter säsongen. Liverpool hoppas skriva ett femårskontrakt med Suso, trots att Real Madrid visar intresse för honom.

The Telegraph uppger att Liverpool hoppas skriva nya kontrakt med både Agger och Suso under veckan, och tillägger att båda kontrakten kommer att gälla till åtminstone 2016

The Guardian nämner endast Agger, som de menar är nära att skriva ett nytt kontrakt med LFC.

The Daily Mail skriver att Liverpool förväntas bekräfta att Agger har förlängt kontraktet, då förhandlingarna har varit framgångsrika. Tidningen tillägger att LFC även försöker förlänga med Suso.

The Liverpool Echo rapporterar att Agger är väldigt nära att skriva på ett nytt kontrakt med Liverpool och hävdar också att ”Teenager Suso, who made his first Premier League start last weekend, will also soon put pen to paper on a new contract”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
  1. Man kan inte annat än hylla både ägare och BR för hur klubben sköts nu! Men även tacka alla inblandade i våran ungdoms utbildning/värvning mm Känns som de är rätt man/kvinna på rätt plats på många ställen nu 🙂 Hoppas vi kan fortsätta på den inslagna vägen å få en svit med 3 poängare i ligan nu. YNWA

  2. Hoppas de båda skriver på så snart som möjligt, vet du vad Agger ligger på för lön med det kontraktet han har nu och vet du vad Suso kan tänkas hamna på? £30-40 000/vecka?

    • ElPayaso: Har för mig att Agger har 60k/week nu men är inte säker. Suso borde landa på omkring 20k/week.

  3. Läste på facebook att Sterling har blivit erbjuden ett £30k/w kontrakt. Skulle vara viktigt för oss om han signar då det kanske skrämmer bort andra klubbar.