. . .

Daniel Agger är på väg att sätta sin signatur på ett nytt kontrakt med Liverpool. Parterna har förhandlat länge och nu verkar man vara överens om ett nytt fyraårskontrakt värt £75 000 i veckan, uppger The Mirror.

The Mirror skriver även att ytterligare en av Liverpools spelare kan komma att skriva på ett nytt kontrakt under den här veckan. Det handlar om talangen Suso, vars nuvarande kontrakt går ut efter säsongen. Liverpool hoppas skriva ett femårskontrakt med Suso, trots att Real Madrid visar intresse för honom.

The Telegraph uppger att Liverpool hoppas skriva nya kontrakt med både Agger och Suso under veckan, och tillägger att båda kontrakten kommer att gälla till åtminstone 2016

The Guardian nämner endast Agger, som de menar är nära att skriva ett nytt kontrakt med LFC.

The Daily Mail skriver att Liverpool förväntas bekräfta att Agger har förlängt kontraktet, då förhandlingarna har varit framgångsrika. Tidningen tillägger att LFC även försöker förlänga med Suso.

The Liverpool Echo rapporterar att Agger är väldigt nära att skriva på ett nytt kontrakt med Liverpool och hävdar också att ”Teenager Suso, who made his first Premier League start last weekend, will also soon put pen to paper on a new contract”.