Barcelona har offentliggjort att de är överens med PSV rörande Ibrahim Afellay. Endast kontraktsvillkoren återstår att förhandla fram, och mittfältaren förväntas krita på för Barca under de närmaste veckorna (Barcelonas officiella hemsida).

Roy Hodgson är beredd att ersätta Glen Johnson med Rennes Rod Fanni. Hodgson vill rekrytera Fanni, som snart fyller 29 år, för £3 miljoner. Managern har inte blivit imponerad av Johnson den här säsongen, och engelsmannen kommer att säljas om Liverpool får ett bra bud. Liverpools ägare NESV vill helst värva unga spelare, men de kan även tänka sig enstaka kortsiktiga lösningar för att täcka lagets behov (The Mirror).

Bayern München är intresserade av Nicklas Bendtner (The Mirror).

AC Milan är intresserade av Mario Balotelli (The Daily Mail).

Arsenal, AC Milan och Inter vill värva PSG-talangen Mamadou Sakho (The Daily Mail).

10 kommentarer
 1. Om Roy vill ersätta GJ med Fanni då är han dummare än jag trodde.
  Har dock inte sett Fanni, men antar att han är en Carra typ som
  ara står i sin position och slår långbollar upp mot en ensam
  forward.
  Precis som Roy vill ha det!

  Är dock inte förvånad att Roy tittar på spelare omkring 30 strecket…

 2. Bort med roy nu får det var nog om han har sådana tankar!

 3. köp två mittfältare och en bak .
  Hämta aquilani tillbaka och låt babel spela tillsammans med torres, jag tror att vi kommer o bli bättre

 4. Momo: Eller sälja Babel och köpa en ny anfallare det hade varit ännu bättre

  Sant GJ har varit skadad varför ska man sälja honom då, han har imponerat när han har varit på plan.

 5. Om du tycker att GJ imponerat när han spelat så måste du missat säsongsinledningen då han var en smärre katastrof
  Men givetvis ska han behållas då han har grym potential och är engelsman, måste dock jobba mycket med det defensiva spelet

 6. Fanni stämmer inte in på NESV transferpolicy och det stämmer inte överens med vad Comolli sa igår, alltså är det ett rykte som det inte finns någon större sanningshalt i. Jag tror inte heller att Roy vill göra av sig med Johnson eftersom han är home grown och det finns inte alltför många home grown i truppen.

  Jag tycker faktiskt det är löjligt hur alla klagar på Roy och säger hur usel han är och att han bara tar in 30-åringar utan framtid. Vad hade han egentligen för val i somras borde ni ju utvärdera. Hade han £30M som han kunde värva supertalanger för? NEJ, han hade antagligen den minsta transferbudgeten på väldigt många år, och för den summan så får man inga världsklasspelare. Rafa ”Frälsaren” Benitez var inte speciellt mycket bättre unde sina första 15 matcher som Livepool-tränare, men det glömmer man väldigt fort.

  För övrigt så är det tragiskt att se Affelay förstöra sin karriär genom att bli uppernbart bänkad i Barca. Men nu ökar i och för sig chansen att vi får Eden Hazard istället, som Barca varit ute efter.

 7. Han hade inga £30M att handla spelare för, men förmodligen £20M eftersom
  han hade råd med Poulsen och Konch samt var ute efter en forward i £10M
  klassen tex C.Cole.
  Tycker du att det var bra spenderade pengar?

  Ska ge dig en länk som visar att Roys inledning är den sämsta sen Souness tid och alla vet ju hur det gick.

  länk: http://tomkinstimes.com/2010/11/third-world-football-13rd-season-review/Dessutom är det inte resultaten som gör mig mest arg för som alla märker så tappar de övriga lagen poäng utan det är hans taktik och bristen på anfallsspel och en tydlig spelidé (Nej, tycker inte att långa bollen från Carra upp på en ensam Torres är en spelidé)

  Som ett exempel har vi gjort 13 mål nu mot 29 förra säsongen då alla klagade på Rafas spel och defensiv.

 8. Daniel – Nja han har varit väldigt bra i anfallet tycker jag kanske som du säger att han måste jobba med det defensiva.

 9. Härligt Cribe, skönt att flera läser Tomkins faktabaserade analyser.

  På vilket sätt var det en bra affär att göra sig av med Insua och Aqua gratis och sen köpa Konchesky och Poulsen. För de pengarna hade hafan haft en grundplåt till en bra anfallare.

  Vad gäller Rafas första tid var den mycket bättre än Roy som ligger på 30% vinster precis som han haft tidigare i princip alla sina klubbar. Han satsar på att inte förlora matcher, inte att vinna…

  GJ var köpt för sina offensiva kvaliteter men spelar man ett defensivt spel som Roy så blir han mer blottad och får bara spela defensivt. Med Roys taktik ska han bort men jag vill ha bort Roy först. För Roys taktik passar inte Torres heller utan då ska han skaffa sig Zamora eller någon. Jag vill inte tillbaka till Houlliers spel med långa bollar på bengt… Sen ska man veta att när Roy åkte ut med Blackburn var det den dyraste truppen som någonsin åkt ut PL, det känns tryggt…

 10. Jag börjar bli riktigt trött på Hodgson, sparka honom innan han förstör ännu mer!

Kommentarer är stängda.