Ny dag – nytt inlägg!

OBS: Senaste uppdateringarna ligger högst upp i inlägget.

* * *

http://twitter.com/pedro5chiri/status/484686504934244352

* * *

Liverpool verkar ha vunnit racet om Xherdan Shaqiri och är i långt gångna förhandlingar om att signa honom (The Mirror).

* * *

Dejan Lovren planerar att inte dyka upp på Southamptons försäsong. Syftet med detta är att försöka tvinga sig bort från klubben. Liverpool vill värva Lovren och har gjort åtminstone två försök i sommar, men Southampton har nobbat LFC vid båda tillfällena. Lovren är oense med Southamptons styrelse, då han anser att de var överens om att han skulle få lämna om en annan klubb betalar £20 miljoner för honom. Liverpool sägs ha matchat den prislappen, men Saints ska ändå ha nobbat, vilket har gjort Lovren missnöjd. Southampton står dock på sig och kommer inte att sälja Lovren billigara bara därför att han försöker tvinga fram en övergång (The Southern Daily Echo).

* * *

Liverpool och Monaco är intresserade av Mario Balotelli, som Milan vill sälja för 30 miljoner euro (Corriere dello Sport).

* * *

Tottenham är på väg att ge Swansea ett förbättrat bud på £10 miljoner för Ben Davies. Initialt gick Swansea med på att sälja Davies för £8 miljoner, men när Spurs budade den summan höjde klubbens ordförande Huw Jenkins helt plötsligt priset till £10 miljoner, vilket skapade frostiga relationer med klubbarna. Det kan ställa till det för Swansea, som gärna vill köpa tillbaka Gylfi Sigurdsson, som Spurs har gjort tillgänglig för £6 miljoner. Spurs skulle även gärna sälja Michael Dawson till Hull för £4 miljoner, men mittbacken vill inte genomföra den flytten (The Telegraph).

* * *

Pepe Reina har meddelat Napoli att han vill spela för de nästa säsong. Kanske lånas Reina ut igen, då Napoli är villiga att betala mer än 50% av hans lön (Il Mattino).

napoli

* * *

Manchester United har budat 40 miljoner euro för Juan Cuadrado (La Gazzetta dello Sport).

Sporting Lissabon har informerat Manchester United om att det krävs £37 miljoner för att signa William Carvalho (The Mirror).

* * *

Liverpool, Manchester United, Everton och Rangers är intresserade av Polonia Warszawas unga målvakt Tomasz Kucz. Den blott 14-årige Kuzc har redan provtränat med Bayer Leverkusen vid två tillfällen (The Daily Mail).

Louis van Gaal har instruerat Manchester Uniteds klubbledning att sälja Marouane Fellaini (The Daily Mail).

Alvaro Negredo vill lämna Manchester City för att återvända till Spanien, där Atletico Madrid är intresserade (The Daily Mail).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer
  1. Hoppas verkligen inte vi köper Lovren för £20m. Så bra är han inte, han höjer inte vår backuppsättning nämnvärt vilket man bör göra med den prislappen.

  2. Balo och Lovren, nej tack säger jag! Lovren är ett nedköp från Agger och Balo är en tickande bomb som aldrig håller en hel säsong. £40 mille som det talas om är otroligt mycket för mycket, max £20-25 och det hade varit en hyfsad värvning.

    Hoppas att det kommer bättre rykten! Dock gillar jag Shaqiri, skulle kunna leka friskt tillsammans med Coutinho 🙂

  3. Om Balo ansluter kommer jag fan överväga att byta klubb, skämt åsido men jag kommer bli så jävla förbannad för isåfall kan vi lika gärna behålla Suarez. En barnunge i utbyte mot en annan som dessutom är 50 gånger sämre känns riktigt riktigt ovärt. I dagsläget känns väl den enda tillgängliga (? ) klassersättaren som Cavani, vore inte helt fel.

    • Jag vet inte vilken del av inlägget som var skämtet, men jag hoppas det var det om Cavani. Så sjukt överskattad spelare.

  4. Håller med om Cavani, fruktansvärt överskattad spelare som inte är i närheten av Suárez nivå.