Liverpool vann med 2-0 efter två mål av David N’Gog. Nedan följer fransmannens två mål:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HEiMCtoTIC4[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fykvghr1KeQ[/youtube]

Mer info och åsikter om matchen senare ikväll!

Tillägg:

Egentligen är det svårt att bedöma Liverpools insats, med tanke på det usla motståndet. Rabotnicki höll mycket, mycket låg klass – vilket förstås var väldigt passande för Liverpool, som ju verkligen inte är i toppform vare sig fysiskt eller i manskap.

Liverpool startade med Cavalieri längst bak, en backlinje bestående av Kelly, Kyrgiakos, Skrtel samt Agger. På mittfältet återfanns Spearing, Leiva, Amoo, Jovanovic och Aquilani (offensiv) medan N’Gog spelade på topp.

Ja, här snacket vi oerfaret! Inhopparna Darby, Eccleston & Dalla Valle är ju inte heller några erfarna spelare, om man säger så.

Om jag inte är ute och cyklar var det tävligsdebut för Amoo och Dalle Valle i A-lagssammanhang. Amoo gjorde en mycket intressant insats – speciellt i andra halvlek. Han besitter en otrolig snabbhet, men är ännu inte helt slipad i sin ”final touch” – lite som typ Aaron Lennon och Theo Walcott. Där har Liverpool en potentiell joker den här säsongen, tror jag.

Vilka som var bäst ikväll? Leiva, Agger och N’Gog får högst betyg hos mig, tätt följt av Kelly, Skrtel och den redan nämnde Amoo, men det var fler spelare som gjorde stabila (eller bättre) insatser.

Men som sagt, motståndet höll ingen hög klass… Att vara bra mot det här laget är knappast detsamma som att vara det mot PL-mässiga motståndare.

Nu har Liverpool naturligtvis skaffat sig ett kanonläge inför returen på Anfield. Jag kan bara inte tänka mig att dessa mediokra makedonier har någon realistisk möjlighet att vända detta.

3 kommentarer
  1. Vad säger du nu då LFC????
    2 mål och du dissade N`Gog före matchen……Hahahahaha

  2. Jodu, Kolla po motstondet forst, Serkert forsta gongen han gor mol, soppan! 😉

Kommentarer är stängda.