Chelsea vill genomföra en värvning av Romelu Lukaku, men allt hänger på om klubben lyckas göra sig av med ett par spelare i den nuvarande truppen. Salomon Kalou samt antingen Didier Drogba eller Nicolas Anelka måste lämna för att göra plats åt den stora belgaren Lukaku. Anderlecht inser att de kommer att tappa Lukaku. Anderlecht har sagt sig kräva 30 miljoner euro för att släppa Lukaku, men i själva verket är de beredda att acceptera bud på 20 miljoner euro + ytterligare 5 miljoner euro i eventuella prestationsbaserade tillägg, vilket motsvarar £17,7 miljoner + £4,4 miljoner (GOAL.com).

PSG kräver hela £20 miljoner för att släppa Mamadou Sakho, som är högintressant för både Liverpool och Arsenal (The Daily Mail).

Tottenham och Sunderland är mycket angelägna om att signa Kevin Gameiro, som skulle kosta omkring £12 miljoner att köpa loss från Lorient (The Mirror).

* * *

Nuri Sahin närmar sig en flytt från Dortmund. Turken och Real Madrid är tämligen överens om kontraktsvillkor, och den spanska storklubben är beredda att betala 10 miljoner euro för hans tjänster (Marca).

Juventus är intresserade av Ibrahim Afellay (AS).

Real Madrid och Benfica befinner sig i förhandlingar om Fabio Coentrao (A Bola).

Hull överväger att försöka köpa loss David Amoo från Liverpool (The People).

Sunderland vill signa Sebastian Larsson (The People).