Den unga högerbacken stod för två assist och blev matchens lirare när Liverpool krossade Norwich i FA-cupen.

Förra säsongen gjorde Conor Bradley en utmärkt säsong för Bolton i League One. Han blev utsedd till säsongens spelare, men eftersom steget från Bolton till dagens Liverpool trots allt är otroligt stort förväntade sig nog många att han skulle bli utlånad den här säsongen också – möjligtvis till the Championship.

Jag var förväntansfull över att se Bradley under försäsongen, framförallt för att se hur han utvecklats under året i Bolton. Han gjorde ett positivt intryck i de första träningsmatcherna, men blev skadad ganska tidigt och kändes därmed inte aktuell för spel i Liverpool den här säsongen. När Robertson, Tsimikas och Trent var skadade samtidigt skapades dock en öppning för Bradley – och som han har tagit chansen!

Bradley har gjort flera bra insatser nu, men frågan är om han inte fick sitt definitiva genombrott i dagens 5-2-seger mot Norwich? 20-åringen stod för 2 assist och var väldigt bra i båda riktningarna. Han har en annan spelstil än Trent, men ingen annan ytterback i Premier League hade kunnat spela så som Trent gör. Trent är som ingen annan.

Nordirländaren Bradley har en lite mer ”normal” ytterbacksstil än Trent, vilket gör att han förmodligen också kommer passa in fint framöver oavsett vilken manager som efterträder Jürgen Klopp.

* * *

Matchen mot Norwich var den första matchen sedan Klopp annonserade att den här säsongen blir hans sista i klubben. Det var en väldigt emotionell match; både Klopp och publiken var stundtals tagna av omständigheterna, men som tur är verkar inte laget ha tappat fokus.

Fokus ligger alltjämt på att maximera säsongen genom att vinna 4 titlar. Premier League är den svåraste titeln att vinna, men så länge man är i toppen av ligan och kvar i alla turneringar kan vi fortsätta drömma.

* * *

James McConnell, 19, förtjänar också ett omnämnande. Han gjorde sin första match från start och stod för en fin assist till 1-0-målet.

Medan Tyler Morton gör en utmärkt säsong i Hull har inte McConnell ens varit ute på någon lånesväng än. Likt exempelvis Trent och Curtis Jones gör McConnell sina första A-lagsmatcher någonsin i Liverpools A-lag, vilket alltid känns lite mäktigt.

* * *

Apropå talanger. Jarell Quansah spelade 90 minuter i backlinjen, men den här gången blev det ingen speltid för Owen Beck, Bobby Clark och den i sammanhanget så rutinerade Harvey Elliott.

* * *

Det var talangernas match – men också comebackernas match. Andy Robertson, Trent Alexander-Arnold och Dominik Szoboszlai gjorde alla comeback efter en tids skadefrånvaro.

* * *

5 gjorda mål mot Norwich utan Luis Suarez i laget. Bara en sån sak. Uruguayanen älskade som bekant att spela mot just Norwich.

* * *

Matchfakta:

Liverpool – Norwich 5-2 (2-1, 3-1)
1-0: Curtis Jones (McConnell) 16′
1-1: Ben Gibson (Sara) 22′
2-1: Darwin Nunez (Bradley) 28′
3-1: Diogo Jota 53′
4-1: Virgil van Dijk (Szoboszlai) 63′
4-2: Borja Sainz 69′
5-2: Ryan Gravenberch (Bradley) 90+5′