[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Thefacup-logo

Laget:

Startelvan: Jones, Kelly, Cissokho, Toure, Agger(81), Gerrard(77), Henderson, Alberto(46), Sterling, Moses(46), Aspas

Bänken: Mignolet, Brannagan, Skrtel, Coutinho(46), Suarez(77), Lucas(46), Ilori

* * *

Matchfakta:

Liverpool – Oldham Athletic 2-0 (0-0, 2-0)

1-0: Aspas 55′

2-0: Tarowski (OG) 82′

Skott på mål: 4 – 3
Bollinnehav: 54% – 46%
Fouls Conceded: 8 – 6
Blockade skott: 3 – 0
Skott utanför mål: 10 – 3
Offsides: 1 – 0
Hörnor: 13 – 3
Rensningar:
Gula kort: 1 – 3
Röda kort: 0 – 0

* * *

Highlights:

* * *

Övriga kommentarer om matchen:

15 kommentarer
 1. Spännande elva! Märks att många vilas.
  Hade gärna sett att Ilori startade men får väll hoppas att han får komma in i andra!

 2. Kul att man inte tar den här matchen som en enkel match, sjukt stark bänk!
  Synd att man inte kan se den 🙁

  • Jepp! På LFCTV. Inte lika kul som att se den men rätt underhållande ändå. 😉

 3. Nu har vi lagt upp highlights.

 4. Sterling såg verkligen pigg ut på highlightsen. Formen fortsätter peka uppåt. Skönt att Aspas fick sig lite självförtroende också.

  • Såg hela matchen nyss(nästan, minus kanske 10min) på LFCTV och han va klart Liverpools bästa spelare. Även efter att han fick gå ner som högerback så fortsatte han imponera.

 5. Vad är det som händer med Liverpools förhandlingar, verkar som Ayre är riktigt envis vad gäller pris, Mohamed Salah har ju ryktats hur länge som helst. Vill man ha bra spelare så gäller det att hugga dem innan miljardklubbarna kommer in med sina pengar, då är det väl ingen större skillnad på 10 miljoner pund och 12… Vill se att Liverpool vågar värva för lite större summor nu, det verkar trots allt som att scouterna tillsammans med BR har ett gott öga för talanger.

  • Så när du ska t ex ägenhet så är 1 miljon eller 1.2 miljoner inte så viktigt för dig? Så länge objektet är rätt är det bara att slå till innan en rikare spekulant kommer och budar över?

   Sund logik…

  • Om det är en riktigt bra lägenhet och jag har pengarna så ja! Det handlar ju om vad man får för pengarna, ibland får man ge mer och ibland får man ge mindre.

  • ”Så när du ska köpa t ex lägenhet”

   för snabb på fingrarna där…

  • Det är inte monopolpengar, Stefaninho.
   Tidigare har folk klagat när Liverpool betalade överpriser. Nu kommer klagomål när vi försöker göra bra affärer istället, eller åtminstone inte betala mer än vad de tycker en spelare är värd.

   Vi har ingen sugar daddy som Ambramovich, så många bäckar små, spelar till slut roll. Tycker bara det känns sunt att de inte sprider pengarna.

  • Menar inte att vi inte ska göra bra affärer, men i samtliga fall i somras så tappade vi flera riktigt bra spelare på grund av att vi inte ville betala 20 miljoner extra. Mkhitaryan, Willian är två bra exempel, och då kan jag tycka att om man ändå ska betala 200-300 miljoner så är inte 15-20 mer eller mindre inte så mycket. Förstår om man är rädd för att göra om gamla misstag, men man kan inte få alla bra spelare till fyndpris som Cou och Studge.

  • Båda de 2 spelarna berodde ju inte på pengar? I alla fall inte HM som valde CL-spel i Dortmund över Liverpool. Willian är jag osäker på vad fan som hände där. Blåste både oss och Spurs.

 6. Aquilani £20 miljoner såld för 4€ miljoner. Stewert Downing £18 miljoner såld för £5 miljoner.
  Andy Carroll £36 miljoner såld för £18 miljoner.

  Folk som anser att Liverpool borde punga upp pengar för värdelösa spelare som knappt håller måttet i en mittenlag i PL borde inte kalla sig för liverpoolsuppotrar utan för Chelsea/Man City supportrar. Istället för att sig att vi vann ligan så borde vi säga att vi köpte den.

Kommentarer är stängda.