______________

Laget:

Startelvan: Reina, Kelly, Carragher, Skrtel, Downing, Allen, Henderson(76), Gerrard, Shelvey, Suarez, Morgan(62).

Bänken: Jones, Johnson, Enrique, Agger, Coates, Borini(76), Sterling(62).

* * *

Matchfakta:

Liverpool – Hearts 0-1 (0-0, 0-1)

0-1: David Templeton 84′
1-1: Luis Suarez 88′

* * *

Matchen slutade 1-1 vilket innebär att Liverpool gick vidare med sammanlagt 2-1.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Man blir lika förbluffad varje gång. Även fast jag känt till Sterlings talang väldigt länge och följt honom i reserv- och ungdomslagen så är det så underbart att se han spela fotboll. Kan knappt fatta att Liverpool i princip ”från ingenstans” har en sådan farlig ytterforward som säkert kommer göra åttor runt många försvarare i år. Men det är väl det som är det sköna med spelare som kommer från akademin.

 2. Suarez blev verkligen räddaren i nöden.
  Alltid gillat Reina men misstagen börjar komma allt oftare, får skärpa till sig annars så kan det bli målvakts jakt nästa sommar…

 3. Missade tyvärr matchen men det låter spännande att Rodgers vågar satsa på Downing som vänsterback precis som han sagt.
  Hur var Downing?

 4. Downing gjorde en hygglig insats, kan dock inte se att han skulle kunna peta Enrique. Allen bäst, Reina får en etta för det löjliga målet som höll på att kosta oss matchen.

 5. Han var helt okej förutom mot slutet av matchen då jag tycker de kom till för lätt.

  Carra må vara en legend men tyvärr är det väl det som begränsar honom också, idag var det bättre än vanligt men fortfarande ska det tjongas.

  Gerrard kämpar idag men passningarna är under all kritik.

  Kul med både Morgan och Sterling. Dock är de för vilda i sitt försvarsspel. Sterling drog på dig en rätt onödig frispark och Morgans glidtackling var inte direkt snygg.

  Henderson fortsätter att knappt synas, måste ta för sig när han får chansen. Han har trots allt någon form av talang som man får se lite prov på då och då.

  Allen kommer nog mäkta med den defensiva rollen, speciellt om Sahin går in före Shelvey och kan avlasta lite.

  Suarez kan nog beskyllas för att vara lite för ego, men samtidigt är det nog vad som krävs för att det ska släppa och det är alltid lätt att vara efterklok.

 6. Härligt ändå att suarez har börjat säsongen med ett par kassar! Förhoppningsvis kan han ha lite bättre skärpa i avsluten i år!

 7. Pepe pepe pepe reina. Om han inte slutar göra såna misstag finns han inte här om ett år

 8. Suarez borde ha avgjort tidigare. Sen hade ju Morgan grymt läge i första efter fint inlägg från Downing men man kan ju inte kräva så mycket av grabben i en annars helt ok debut.

  Jag tycker absolut att Downing har en framtid som VB. Speciellt mot de sämre lagen. Bra med lite konkurrens för enrique.

 9. Förresten. Nu får vi hoppas på lottning mot AIK. Vore ju kul för råttorna att få se lite riktig fotboll! 😉