. . .

Laget:

Startelvan: Jones, Wisdom(55), Robinson, Coates, Skrtel, Allen, Henderson, Sterling(72), Borini(56), Sturridge, Suarez.

Bänken: Gulacsi, Carragher, Shelvey(72), Lucas, Downing(56), Gerrard(55), Suso.

* * *

Matchfakta:

Oldham – Liverpool 3-2 (2-1, 1-1)
1-0: Matthew Smith 2′
1-1: Luis Suarez 17′
2-1: Matthew Smith 45′
3-1: Reece Wabara 48′
3-2: Joe Allen 80′

* * *

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Bra att BR spelar både suarez och sturridge. Dom måste spela ihop sig mer inför Arsenal och man city matcherna. Hoppas bara ingen skadar sig. Idag blir det avancemang. PG. Brukar alltid finnas några bra streams på wiziwig.tv

 2. Coates visar varför han inte är Liverpool material.
  Visst, man kan ropa på frispark där, samtidigt kan situationen undvikas genom lite bättre och mer resolut agerande där från Coates. Han är alltid så halvslö och ingen chef i straffområdet.

  Tom Ince är tydligen på Boundary Park och ser matchen. Åtminstone inget dåligt tecken.

 3. Helvete vad Jones fumlar hela tiden. 2 identiska misstag i en halvlek är inte bra nog. Kan aldrig hålla skotten, rensar och boxar ganska dåligt. Skulle gärna ha en bättre back-up än Jones.

 4. Någon som fortfarande föredrar Jones framför Reina?

  Coates är inget vidare.. Konstig matchning av BR, varför inte ha Carra eller Agger som kan bestämma bredvid?

 5. Coates lär med största sannolikhet lämna Liverpool nu. Han var ju för fan kass som in i. Carragher framför honom vilken dag som helst.

  Kan ju glädja oss över att Gerrard är kung på mittfältet igen, men vart var Suarez hela andra halvlek? Samma sak med Sturridge, Borini fanns ju knappt på plan kändes det som.

  Riktigt dålig insats, dock inte sämre än Mansfield matchen enligt mig.
  Hoppas att vi kan vinna mot Arsenal nu på onsdag så att vi slipper gå med låga huvuden hela veckan..

 6. Sterling springer runt som en liten primadonna…
  Sen håller inte Robinson och Coates….sälj!!!!

 7. Jaja.. Vid var så in i h-vete dåliga ifjol…
  Men vid vann iallafall ligacupen & final i fa-cupen…

  Vi har tunn trupp, men skrämmande att vid tar stryk mot Oldham, med bla mini xavi & kliniske borini på plan, de ska ju ge oss PL titeln snart…

 8. Usch å fy va dåligt, jones var kass, coates var kass och nu börjar jag undra om Robinson har nån framtid i Liverpool faktiskt.. Många var riktigt dåliga

 9. Sjukt trist att vi inte kan ta vara på en relativt ”enkel” lottning. Men det känns som vi inte på flera år har haft tuffheten att vinna fysiska matcher. Ska man försöka tänka lite positivt så känns det väl som vi inte har trupp nog att jaga en CL-plats samtidigt som vi är kvar i både FA och EL. Så det kanske är lika bra att åka ut tidigt. Nu får vi fokusera på ligan samtidigt som vi får se hur långt det bär i EL.

  Även om Borini haft ett långt skadeuppehåll och en viss del kan skyllas på det så ser jag absolut inte någon framtid för honom i Pool. Ställer mig mycket frågande till hur Rodgers kunde lägga såna pengar på honom. Speciellt då han känner honom utan och innan. Att plocka in massor av unga talanger på samma gång har ju en baksida i form av att de kommer sno speltid av varandra i jakt på utveckling. Shelvey är en annan som känns för dålig för att kunna ta en ordinarie tröja och något inhopp här och där räcker nog inte för att göra honom till den storspelare klubben hoppas han ska bli. Om Coutinho signas har vi ytterligare en ung talang som kommer konkurrera om de offensiva platserna. Känns som vi får många halvstjärnor men få som sticker ut.

  Jag skulle önska att man satsade mer pengar på en spelare i stället för att köpa två halvbra i fortsättningen. Tänk om vi hade gått all in på Walcott tidigare när han verkade tillgänglig. Inte nog med att vi fått in en av PL:s mest lysande stjärnor, vi hade dessutom försvagat vår främsta CL-konkurrent.

 10. Bra tändvätska tills på onsdag, full fokus på ligan nu! Tråkigt att se att vi har överbetalda spelare som inte kan bevisa något mot division 1 motstånd.
  På onsdag vinner vi mot Arsenal och då är allt förlåtet.

 11. Intressant att så många här börjar prata om att rodgers inte har någon framtid och att Robinson och Borini inte heller har det. Rodgers har varit tränare i ett halvår och det börjar precis hända grejer. Innan idag hade vi vunnit fyra matcher i rad och förra helgen spöade vi norwich med 5-0. Tro mig. Jag är också besviken efter idag men låt det ta lite tid. Robinson är 19 år och Borini har varit skadad en lång tid. idag var alla usel utom Gerrard och i viss mån Downing. Sturridge var dålig och Suarez gjorde sin sämsta halvlek den här säsongen. Nu tar vi Arsenal på onsdag och glömmer denna katastrofmatch.

 12. OS#
  Tar du tillbaka de du skrev om Coates i förra tråden;)?

 13. DeZ: Nej 🙂 nog för att han inte var bra idag men isf borde vi ha skeppat en hel del spelare efter hösten. Tycker i grunden att det är en felmatchad backlinje, vi har redan tidigare sett många gånger att Skrtel inte kan styra en backlinje, nu ska han göra det med massa matchotränade juniorer..