Liverpool spelade 2-2 mot ett till en början aningen reservbetonat Wolves.

* * *

Matchfakta:
Liverpool – Wolves 2-2 (1-1, 1-1)
0-1: Guedes 26′
1-1: Nunez (Trent) 45′
2-1: Salah 52′
2-2: Hee-chan 66′

Skott på mål: 3 – 4
Skott utanför: 6 – 0
Bollinnehav: 64% – 36%
Hörnor: 4 – 3
Offsides: 1 – 4
Gula kort: 0 – 1
Röda kort: 0-0

* * *

Spelarkommentarer:
Alisson – Aningen oväntat att han startade istället för Kelleher också i FA-cupen. Gjorde bort sig fullständigt vid 0-1-målet men revanscherade sig med en frilägesräddning.

Trent(85) – Fantastisk assist till Darwin och fortsatte att spela ett stabilt försvarsspel. Har ryckt upp sig de senaste veckorna, särskilt defensivt. Are you watching, Mr Southgate?

Matip – Lite tveksam i några situationer. Överlag en okej insats. Viktigt att kroppen håller nu när van Dijk blir borta 4-6 veckor.

Konaté – Hans snabbhet förhindrade många potentiellt farliga spelvändningar. Nytt självmål, då han hade otur vid 2-2-målet.

Robertson – Kunde ha fått rött kort med en hårdare domare, även om hans sula i ansiktet på Wolves-spelaren givetvis inte var avsiktlig. Av naturliga skäl satt inte samspelet med Gakpo perfekt, men de visade ändå goda intentioner och verkade förstå varandra hyggligt bra.

Fabinho(75) – Allmänt seg och sen in i situationer. Hängde inte med när Wolves höjde intensiteten på mittfältet.

Henderson(68) – Den tidigare så fantastiska press- och duellspelaren hann inte in i pressen och vann knappt en närkamp i den här matchen heller. Kanske spökar någon form av skada i bakgrunden, annars är det riktigt illa.

Thiago – Som vanligt bäst på mittfältet både med och utan boll, även om han verkligen inte hade någon av sina bättre matcher.

Salah(85) – Blev målskytt genom att utnyttja ett försvarsmisstag. Näst intill helt osynlig i övrigt.

Nunez – Bäst av de offensiva spelarna. Löpte, tog kampen och gjorde ett snyggt mål.

Gakpo(84) – Okej debut. Stark i kroppen och allround. Hade givetvis inget utvecklat samspel med lagkamraterna än, men det kommer. Ett avslut på mål, dock ett tamt sådant.

* * *

Inhoppare:
Keita(68) – Kom in och tillförde en dos av det gamla Liverpool med ett intensivt presspel och bollerövringar på offensiv planhalva. Dessvärre svag i passningsspelet, men ändå en positiv insats.

Elliott(75) – Åstadkom inget särskilt. Kort i rocken utan boll.

Oxlade-Chamberlain(84) – Osynlig, men spelade å andra sidan kort tid.

Doak(85) – En frisk fläkt. Spelade i ett helt annat tempo än de flesta medspelarna.

Gomez(85) – Osynlig, men spelade å andra sidan kort tid.