Liverpool spelade 1-1 mot Manchester City. Här är fem punkter värda att ta upp om matchen:

1) Den uteblivna straffen. Omöjligt att inte ta upp detta. I matchens slutskede kom Jérémy Doku helt in fel in i en situation i eget straffområde. Doku klantade uppenbarligen till det och Alexis Mac Allister borde ha blivit tilldelad en straff. Ett oförsvart misstag av framförallt VAR-domaren som faktiskt kan visa sig bli helt avgörande för vilka som vinner ligatiteln när vi summerar säsongen. Varför har vi VAR om de inte korrigerar den här typen av misstag?

2) Virgil van Dijks insats. Den 32-årige lagkaptenen visade med besked att han fortfarande håller absolut världsklass. Det spelade ingen roll på vilket sätt Man City försökte anfalla – van Dijk gjorde precis allt rätt oavsett vilka situationer han ställdes inför. Dessutom stod holländaren för flera fantastiska längre passningar.

3) Jarell Quansah klarade slutbossen. Alla blir visserligen lite bättre av att spela tillsammans med den ovan hyllade van Dijk, men att Quansah skulle hålla denna klass både med och utan boll mot City är egentligen helt ofattbart. 21-åringen startade sin sjätte PL-match i karriären och levererade bra spel mot ett av världens absolut bästa klubblag. Quansah hade ett bolltapp som hade kunnat kosta mycket, men var annars helt felfri. Han visade dessutom temperament i några situationer, vilket krävs för att man ska kunna hävda sig i den här typen av matcher.

4) Mittfältets oväntade dominans i andra halvlek. Mac Allister, Wataru Endo och Harvey Elliott ägde mittfältet totalt under andra halvlek. Det är mycket ovanligt att Man City blir dominerade på detta sätt, och Pep Guardiola mer eller mindre tvingades till att byta ut Kevin De Bruyne mot Mateo Kovačić. Citys mittfält blev lite bättre av den pressresistenta kroatens inträde, men de kunde egentligen aldrig komma ur Liverpools robusta grepp om mittfältet. Att Mac Allister håller ruggigt hög nivå visste nog redan alla, men att Endo och Elliott skulle kunna bidra på detta sätt var och är ingenting annat än sensationellt.

5) Caoimhín Kellehers framtid. Kelleher har verkligen visat framfötterna under Alisson Beckers skadefrånvaro. Hans insatser har varit oerhört värdefulla för laget och stundtals direkt avgörande för matchutgången, men hans insatser har nog varit lite för bra för att han ska stanna kvar som backup nästa säsong. Kelleher fyller 26 år i november och säsongens spel innebär förmodligen att någon PL-klubb är beredda att betala fina pengar för att göra honom till förstamålvakt nästa säsong.