Liverpool FC status

Frånvaroläge: Kelleher(skadad), Konate(skadad), Thiago(skadad), Jota(skadad), Nunez(avstängd), Ramsey(skadad), Oxlade-Chamberlain(skadad), Keita(skadad)
Trolig startelva (4-3-3): Alisson Alexander-Arnold, Gomez Van Dijk, Robertson – Fabinho, Henderson, Elliott – Salah, Firmino, Diaz

Tankar om elvan: Det finns ingen anledning att ändra på något från den elva som slog Bournemouth i lördags, det enda orosmolnet är väl egentligen att de här spelarna matchats ganska hårt på sistone. De som skulle kunna vara aktuella för start är Tsimikas och Carvalho, som båda gjorde fina inhopp senast, med tanke på att det vankas derby tidigt på lördagen är det kanske inte omöjligt att vi får se någon av dem ikväll. Jones och Matip är precis tillbaka, så de får nog sikta in sig på att komma in från bänken ikväll. Till nästa match är antagligen både Jota och Nunez också tillbaka, då börjar det se ännu ljusare ut.Newcastle status
-Liam Smith(@Liam_Smithh), engelsman boende i Sverige

1. Hur har inledningen av säsongen varit?
Jag är jätte glad med våra början till säsongen. 6 poäng på tavlan, vilket är helt annorlunda från förra säsongen med Steve Bruce – det tog nog till November förra säsongen! Vi ser väldigt konkurrenskraftiga ut och har spelat en jätte bra match mot City när vi blev besviken med ett poäng istället för tre. Jag är hoppfull

2. Hur ser du på Eddie Howes tid i klubben hittills?
Jag skulle säga att Eddie Howe’s tid i klubben hittills har blivit mycket bättre än våra vildaste drömmar. Vi låg längst ner i tabellen utan hopp om att hänga kvar. Han organiserade försvaret specifikt, förvandlade Joelinton på egen hand och skapade en otrolig samhörighet bland laget, vilket ger resultat på planen.

3. Ni har värvat en del nya spelare i sommar, men det stora namnet är såklart Alexander Isak. Vad tycker du om värvningen?
Jag är så exalterad över Isak. Han är ung, bara 22 med en jätte ljus framtid framför han. Han är ju stark, lång, kan göra många olika mål och kommer förhoppningsvis växa upp i Newcastle. Han har sina bästa år framför sig. £63 m såklart är dyrt, men jag tror att vi har en riktig spelare

4. Är du nöjd med transferfönstret i stort?
Det är jag verkligen; mittback Sven Botman som har också börjat väldigt bra, Nick Pope, vår nya nummer ett målvakt har varit solid. Efter 14/15 år är det skönt att se Newcastle spendera pengar.

5. Vilka förväntningar har du på Newcastle den här säsongen?
Vi måste vara realistiska och inse att framgång inte kommer över en natt. Den här säsongen måste vi fortsätta den goda sviten vi satte ihop i slutet av förra säsongen; personligen hoppas jag på topp tio, men vår prestation mot City låter mig drömma om bättre.

6. Avslutningsvis, hur ser du på det nya ägarskapet i klubben?
Jag älskar de, alla är medvetna om problemen i KSA, men våra ägare har sammanfört en stad. De har förenat herr- och damlagen, satsat hårt på akademin, introducerat en ny era av hopp för Newcastle-fans. De har gjort den perfekta starten och länge må det fortsätta.