Senaste nytt

Öppet brev till Andy Carroll

[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Hej Andy!
Hur är det med dig nuförtiden?
Själv har jag haft det lite upp och ner den senaste tiden, de senaste två veckorna tyvärr mest ner. Sedan du lämnade oss helt har det hänt mycket i klubben och för ett par veckor sedan såg det faktiskt ut som om vi skulle kunna ta hem den åtråvärda ligatiteln. Nu har vi tyvärr satt oss i en ganska jobbig sits och det är därför jag skriver till dig.
Jag har sett att du börjar trivas i West Ham och att du kan umgås med din gamle vän Kevin Nolan igen känns väl bra? Han verkar vara en bra kille Kevin, om man bortser från hans lite töntiga målgest. Han ska tydligen hålla på Liverpool och det gör att han säkert känner sig motiverad inför dagens match. Det är just Liverpool som är anledningen till att du får det här brevet.
Jag vet att jag hånat dig, skämtat om dig och under perioder svurit högt över dig. Idag skäms jag lite över det, för det är du som är mitt hopp den här helgen. Det var tydligt att du inte var en tillräckligt bra spelare för att spela i Liverpool, men nu kan det faktiskt ändå bli så att du får chansen att skjuta titeln till oss. När du ställs mot Manchester City på söndag spelar du till viss del för en plats i en VM-trupp, även om du inte kommer kunna ta en startplats är det här ett bra tillfälle att visa att du har något att erbjuda mot allra yppersta motstånd. Om Hodgson ser att du kan vålla spelare som Kompany problem är det inte omöjligt att han tar med dig till Brasilien, om vi ska vara ärliga är det ju så att konkurrensen på din position inte är stenhård, bakom Sturridge och Rooney finns det inte så mycket. Du har ju kommit igång en del på sistone, även om det inte riktigt lossnat i målskyttet, det här är ju en ypperlig match att få det att lossna i, eller hur?
Det största du kan vinna på matchen i morgon är dock respekt, betänk hur många av oss Liverpool-supportrar som talat om din övergång till oss som en ekonomisk katastrof. Du spenderade mycket tid vid sidan av planen när du spelade i vår röda tröja, skadorna gjorde att din fysik inte heller var den bästa när du var frisk. Vi är nog båda överens om att din tid hos oss inte blev vad vi hoppats på? Om det skulle bli så att du skjuter, eller kanske nickar, sönder City i helgen kommer det aldrig skämtas om dig runt Anfield igen, i stället kommer du att bli en hjälte, en spelare det kommer att pratas om, även om du inte lyckades när du spelade för oss.
Du har ju sänkt City tidigare. Du minns väl glädjen när du satte det där långskottet mot dem på Anfield härom året? Tänk att få återskapa den känslan igen, härligt va?
Jag lovar dig Andy, om du avgör idag kommer jag aldrig fälla kommentarer kring din frisyr, din begränsade teknik eller din ibland bristfälliga fysik.
Tänk dig själv att få se Steven Gerrard lyfta bucklan mot skyn och få fira en ligatitel efter alla hans år som ikon i klubben. Alla Liverpool-fans skulle ha ögon fyllda av tårar, om du då kan sitta i omklädningsrummet på Etihad och veta att det är din förtjänst, skulle inte det kännas väldigt häftigt? Så lycka till i morgon, jag sätter mitt hopp till dig.

PS. Hälsa Stewart.

* * *

Ovanstående text är skriven av Totaal Liverpools skribent Tomas, vars twitter du hittar HÄR.

Vanligtvis skriver Tomas på sin blogg Weepingbrother.blogspot.se.

LÄmna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Kommentar

  1. Fantasi

    Har redan en känsla av att säsongen är över i mig, så förlorar vi ligan så kommer jag nog inte gå ner mig direkt. Har dock ingen aning vad jag tar mig till om det skulle bli så att vi vinner..

Laddar...