Philippe Coutinho rapporteras vara sjuk när Liverpool ställs mot Stoke i Premier League.

Poängtappet i onsdags mot Bournemouth sätter extra press på Liverpool inför den tuffa uppgiften under lördagseftermiddagen. Stoke på bortaplan blir sannerligen ingen enkel historia för ett skadedrabbat Liverpool i poängbehov. Stoke ligger på tolfte plats i Premier League, och har tre raka nederlag i bagaget. The Potters har trots det fin form på hemmaplan, då de endast förlorat en av de nio senaste bataljerna på Bet365 Stadium.

Stokes manager Mark Huges basar över en relativt skadefri trupp. Det finns mindre frågetecken för Jonathan Walters, Xerdan Shaqiri och Ramadan Sobhi, men trion uppges vara nära matchform.

Skadelistan ser betydligt jobbigare ut för Jurgen Klopp, som meddelade att Saido Mané troligtvis missar resterande del av säsongen. Tysken bekräftade också att Philippe Coutinho varit/är sjuk och kan missa lördagens tillställning. Brassen, med nyfunnen form, tränade varken under torsdagen eller fredagen och dagens match är i fara. ”Doesn’t look too good for tomorrow. We will give him all the time he needs. It will be close”, sade Klopp om Coutinho under fredagen.

Som bekant är också Jordan Henderson, Adam Lallana, Danny Ings och Oviemuna Ejaria skadade.

Senast lagen ställdes mot varandra segrade LFC med 4–1. Stoke tog ledningen på Anfield genom en nick av Jonathan Walters, men hemmalaget vände innan halvtid genom mål av Adam Lallana och Roberto Firmino. Ett självmål av Imbula efter en timme utökade ledningen och tio minuter senare fastställde Daniel Sturridge slutresultatet.

Matchen börjar 16.00 svensk tid och visas på Viasat Sport Premium och Viaplay.

5 kommentarer
 1. Hej! Vill börja med att säga att ni gör ett toppenjobb med hemsidan, men för en som följt sidan i många år undrar jag varför ni slutat eller iaf dragit ner betydligt på ryktesdelen? Det var pga den jag hittade hit. För att ni skrev om rykten nästan dagligen och för att ni kommenterade dess sanningshalt och analyserade ryktet och spelaren ifråga. Även om det inte alltid handlade om en spelare som ryktades till Liverpool.

  Nu vinner vi mot Stoke! Tack vare den briljanta taktiken av Klopp och en fenomenal form på Origi! 0-1 tror jag det blir!

  • Kan bara hålla med dig!
   Jag uppskattar hemsidan och det är roligt med krönikor men det har blivit lite för mycket krönikor på bekostnad av ryktesdelen. Skulle uppskatta mer rykten för det var ni unika på i det arbetet ni lade ner på det. Finns ingen annan svensk sida som hade en sån faktiskt ryktesuppdatering som ni!

  • Samtidigt så gjorde de en grej av att presentera trovärdiga rykten. Känns som att de källor som fanns inom Liverpool har knipits åt av Klopp sedan han kom in i klubben. Därav mindre trovärdiga rykten.

  • Vi lägger fortfarande alltid upp alla pålitliga rykten kring Liverpool. Däremot inte lika mycket opålitliga rykten/rykten om andra lag. Vi kan definitivt börja med det igen om det finns intresse hos läsarna. Jag antog att intresset för opålitliga rykten inte var särskilt hett.
   Sedan är det som Lilebroer säger att Liverpool inte läcker riktigt lika mycket nu, det återstår att se hur det blir i sommar.
   Vi har egentligen 1 krönika per match, sällan mer utöver det. Jag tycker det är rimligt med en subjektiv åsiktskrönika per match, det erbjuder något mer/annat än den traditionsenliga matchrapporten.
   Men det ena utesluter inte det andra, vi kan ha fler ryktesinlägg utan att för den skull skära ner på något annat. Kan redan nu säga att vi troligtvis kommer att steppa upp på transferfronten i sommar, och ha en bättre, mer mångsidig, bevakning än föregående år.
   Rent allmänt tar vi gärna emot feedback från läsarna av vad ni vill ha mer av, vad som saknas på sidan osv.

  • Personligen tycker jag att det är bra att ni skriver om hyfsat pålitliga rykten (främst om Liverpool men det är alltid intressant att vara uppdaterad även på andra lag) speciellt då jag brukar få reda de flesta rykten som cirkulerar men inte har någon större koll på vilka som är pålitliga eller ej.

Kommentarer är stängda.