Det är dags för den andra och avgörande ronden mellan Roma och Liverpool. LFC har skapat sig ett jätteläge att ta sig till Champions League-final, där regerande mästarna Real Madrid väntar.

Det var (sjukt nog) en bitter eftersmak när slutsignalen ljöd på Anfield för en vecka sedan. Liverpool vann matchen med hela 5-2, men släppte in två tillsynes billiga mål i matchens slutskede. Två mål som gör att hoppet lever för Roma, som ju också stod för en vändning när man slog ut Barcelona i kvarten.

Liverpools ledning innebär att Roma måste göra minst tre mål. Ett anfallande hemmalag kan passa LFC, som bekant är ett giftigt kontringslag. Roma har dock inte släppt in ett enda mål på hemmaplan under säsongens Champions League spel – minst sagt imponerande.

Adam Lallana har rest med LFC till Rom, men kommer inte vara tillgänglig för spel. Det är inte heller Joe Gomez, vilket gör att den enda troliga ändringen från förra veckans startelva blir Gini Wijnaldum, som ersätter skadade Alex Oxlade-Chamberlain.

Roma har några spelare borta på grund av skada. Diego Perotti och Kevin Strootman är de tyngsta korten som möjligtvis inte kommer till spel.

Matchstart: 20.45!