På torsdagskvällen klockan 21.05 är det avspark mellan Manchester United och Liverpool. Kan Liverpool var överlägsna på Anfield – kan man göra en lika bra match på Old Trafford?

Det sista som hände i den första matchen var att Marouane Fellaini satte in en ful armbåge på Emre Can. Pajasorganisationen UEFA har dock valt att inte stänga av Fellaini för tilltaget. På presskonferensen inför morgondagens match fick Jürgen Klopp frågan om han blev förvånad över det friande beslutet varpå han svarade: “Surprised? No. What can I say. It was a situation with different views at the end. A lot of people at UEFA watched it and said it was a normal challenge. That is no problem. They gave me three games (ban) for my face in Naples.”

För ett par år sedan stängde UEFA av Klopp för att ha, till synes, skällt ut en fjärdedomare.

The Liverpool Echo skriver att Alberto Moreno är tveksam till spel. Om Moreno missar matchen kommer troligtvis Brad Smith att få starta. Det vore Smiths största match i karriären. Senast han spelade i A-laget var i FA-cupförlusten mot West Ham. Jon Flanagan är dessvärre inte registrerad för spel i Europa League och är därmed inte spelbar i turneringen.

Louis val Gaal medger att atmosfären på Anfield var en bidragande faktor till att Liverpool vann den första matchen. Nu hoppas holländaren att deras fans ska vakna till liv och göra detsamma imorgon. Van Gaals Man United har ju egentligen inte imponerat den här säsongen, men har likförbannat vunnit många matcher ändå. Vi LFC-fans har olyckliga minnen från säsongens ligamatcher mot detta United. Nu hoppas vi naturligtvis få rejäl revansch i Europa League!