Bara tre poäng gäller för Liverpool när WBA gästar Anfield.

Spela på matchen hos Coolbet Liverpool 1.32 – Oavgjort 5.75 – West Bromwich Albion 10.00

* * *

Imorgon klockan 18.30 svensk tid är det avspark mellan Liverpool och WBA. Trots den mållösa matchen mot Manchester United är känslan att Liverpool fortfarande har vind i seglen – man var trots allt närmast segern senast. Efter en defensiv Mourinho väntar nu en lika defensiv Pulis och frågan är om Liverpool lärde sig något av måndagens drabbning?

WBA kommer att spela lågt och satsa på spelvändningar. De är fysiskt starka och har målfarliga spelare. Rondon har kanske inte gjort supersuccé, men han gjorde 9 mål förra säsongen och har redan gjort 3 denna. En annan spelare att se upp med är Chadli, som ju är ny från Spurs. WBA har som bekant även Berahino i sin trupp, men han fortsätter att få begränsad speltid – dålig fysisk status pekas ut som huvudorsaken till detta. Vi är nog många som minns Berahinos fina insatser för 2-3 år sedan; då såg han otroligt intressant ut och var verkligen en spelare som storklubbarna scoutade in i minsta detalj. Därefter hindrade WBA sin talang från att flytta till Spurs, vilket skapade osämja mellan spelaren och klubben, och såren verkar inte ha läkt än. Efter den här säsongen blir Berahino free agent och inte mycket talar för att han blir kvar i WBA.

Liverpool Echo med flera rapporterar att Wijnaldum är tillbaka i träning, och vi vet ju att Lallana hoppade in mot United. I och med att Emre Can såg ringrostig ut kan vi räkna med att Wijnaldum kommer in i startlevan omedelbart, vilket också vore naturligtvis Lallana. Det bör ge Liverpool goda förutsättningar att luckra upp WBA:s förmodat täta försvarsmur.