Liverpool har fördel av hemmaplan när man ställs mot Plymouth Argyle i FA-Cupen.

LFC är stora favoriter att avancera till nästa runda i världens äldsta klubblagsturnering. Gästande Plymouth håller till i League Two och på pappret är det stor skillnad i kvalitet mellan morgondagens kombattanter. Bortalaget har redan spelat två omgångar i cupen. Först besegrades Manfield med 2–1 och sedan Newport med 1–0 efter omspel. Även i ligaspel imponerar Plymouth. Efter 24 matcher parkerar laget på andraplats, som ger direkt uppflyttning till League One. I sin senaste match förlorade man dock i en tät tillställning mot Barnet. Lagets bästa målskytt är irländaren Graham Carey.

Liverpool är säkerligen revanschsuget efter poängtappet senast. Efter 2–2 mot bottenlaget Sunderland var det många dystra miner. Att hemmalaget gjorde båda sina mål från straffpunkten gjorde resultatet ännu mer frustrerande. Mer glädjande är att Philippe Coutinho är tillbaka i full träning. Även Jordan Henderson och Marko Grujic är på väg tillbaka efter skada men väntas comebacka först om ett par veckor. Även James Milner och Joel Matip ska vara otillgängliga medan Daniel Sturridge verkar vara spelklar.

Detta blir första gången Liverpool ställs mot Plymouth Argyle. På förhand finns inget annat än avancemang. Vilket manskap tror ni Jurgen Klopp ställer på banan?

Spela på matchen hos Coolbet

1 kommentar
 1. Jag hade ju hoppats få se Wilson göra sin debut imorgon, men då han spelade med reserverna i Fredags så tror jag inte att det blir så. Det komiska med denna elva + bänk är att med alla skador och mösterskap inräknat så är det dessa A-lags-spelare vi har att tillgå. Så baserat att vi ska möta Southampton och United inom en vecka så kan jag inte se att vi spelar på ngt annat vis. Möjligt att Woodburn inte startar, men Bobby har sett sliten ut de senaste matcherna. Tung första touch.

  Karius
  TAA-Lucas-Gomez-Moreno
  Can-Stewart-Ejaria
  Lallana-Origi-Woodburn (Firmino)

  Mignolet
  Klavan
  Clyne
  Winjaldum
  Coutinho
  Ojo
  Sturridge

Kommentarer är stängda.