I tredje omgången av EFL Cup ställs Liverpool mot Derby County på bortaplan.

Liverpool gick som bekant vidare från den andra omgången genom att besegra Burton Albion med 5-0 och kommer närmast från en 2-1-seger mot Chelsea. Det blåser medvind i seglen hos de röda, vilket också märks i de flera positiva texterna som vi har publicerat på Totaal Liverpool.

Spela på matchen hos Coolbet Derby 7.75 – Oavgjort 5.00 – Liverpool 1.34

* * *

Det ska bli intressant att se om Klopp väljer att ge Grujic chansen mot Derby. Den långa serben imponerade ju väldigt mycket under försäsongen och har många intressanta kvalitéer. Stewart, Emre och Origi är spelare som av olika orsaker har haft svårt att ta platser under ligainledningen, och de vore också spännande att se i morgondagens match.

Motståndaren Derby blir ingen enkel knäcka. De senaste ~5 åren har de gjort många fina säsonger, men trots fina förutsättningar har de misslyckats med uppflyttning till Premier League. Den här säsongen har de faktiskt fått en risig start med bara 1 seger de första 8 matcherna – vilket betyder att de ligger på plats 20 av 24 i Championships tabell.

Derby kommer knappast att komma 20:a när vi summerar säsongen. De har en mycket bättre trupp än så. Eftersom Matej Vydra och Ikechi Anya har representerat Watford i EFL Cup tidigare den här säsongen, vilket försvagar laget, men de kommer ändå att mönstra en stark startelva. Spelare som Scott Carson, Tom Ince, Darren Bent, James Wilson, Alex Pearce och Andreas Weimann är inte kattskit för en CC-klubb. Den skickliga mittfältstalangen Will Hughes, 21, blir också rolig att se mot Reds.

Senast Derby besegrade Liverpool var i mars 1999. Då var Hughes bara 3 år gammal…

4 kommentarer
  1. Unibet livestreamar matchen imon ifall någon undrade ?

    • Man måste ha pengar på ett unibet konto för att se matchen va, eller har det ändrats?

    • Man behöver iaf ett konto! Vet inte hur de e med pengar osv! Man kan ju sätta in 200kr och ta ut dom efter matchen bara annars ?

  2. Stewart kommer inte vara med mot Derby då han spelade med U23 igår. Även Brannagan, Alexander-Arnold och Woodburn spelade så dom är inte aktuella.
    Däremot stod Ings, Ejaria, Randall och Chirivella över matchen mot Spurs U23 igår och kommer nog vara med i truppen som åker ner om inget annat.

Kommentarer är stängda.