[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Match: Bolton – Liverpool
Plats: Macron Stadium
Tid: 20.45
TV-sändning: TV10 (visas även på Viaplay.se).

* * *

På onsdagen drabbar Liverpool och Bolton åter igen samman i FA-cupen.

I och med att Liverpool inte lyckades göra mål på Bolton i den första FA-cupmatchen väntar omspel. Liverpool borde naturligtvis ha vunnit matchen på Anfield, men en kombination av dåliga avslut från hemmalaget, och bra försvars- och målvaktsspel av bortalaget, gjorde att matchen slutade mållös. Det var givetvis ett smickrande resultat för Bolton, som har haft en tung säsong i the Championship.

Omspel är knappast idealiskt för Liverpool, men samtidigt bör matchen på Macron Stadium kunna representera en möjlighet för bänknötare att få speltid. Det är synd att Jordon Ibe inte får spela i cuperna, med tanke på att han gjorde ett piggt inhopp senast mot West Ham. Jag tror att spelare som Dejan Lovren och Glen Johnson kan ges möjlighet att visa framfötterna mot Bolton.

Läget har som bekant ljusnat för Liverpool på sistone. Daniel Sturridge är tillbaka från sin långtidsskada, Simon Mignolet spelar säkrare än tidigare, backlinjen känns stabil och den nyligen förlängde Philippe Coutinhos enorma skicklighet & spelsinne har resultat i flera fina målgivande framspelningar.

Boltons succémålvakt från matchen på Anfield – Ádám Bogdán – är skadad och missar morgondagens match. Anfallarna Craig Davies och Emile Heskey är tveksamma till spel på grund av skador. Heskey och Eiður Guðjohnsen bildade som bekant anfallspar senast mot LFC; rutin i överflöd, men verkligen inte snabbhet i överflöd. Vanligtvis brukar lag från lägre divisioner kunna hota i spelvändningar, men det gjorde inte Bolton med sina gamla anfallare.

Vilken startelva vill ni se i den här matchen?

15 kommentarer
 1. Mignolet
  Can-Lovren-Sakho
  Markovic-Lucas-Allen-Moreno
  Gerrard-Sturridge-Lallana

 2. Mignolet
  Can – Skrtel – Sakho
  Lucas – Hendo
  Ibe – Coutinho – Lallana
  Balotelli – Sturridge

  Ganska obalanserat. Men, varför inte?

  • Väldigt obalanserat – inga wingbackar.

  • Bör egentligen inte behövas mot ett bra mycket sämre Bolton. Ibe (nu var ju Ibe Cup-tied) och Lallana hade likaväl tagit sig an rollen som winger då Markovic och Sterling klarar uppgiften?

  • Eller wingback om du nu vill kalla deras roll det.

  • Möjligtvis, men aningen riskabelt att testa helt nya spelare på de positionerna.

 3. Mignolet
  Can – Lovren – Sakho
  Markovic – Lucas – Allen – Enrique
  Gerrard – Balotelli – Lallana

  Med Lamborini som blir inbytta 🙂

  • Iofs, byt Markovic mot Manquillo och Sakho mot Glen så kan vi vila lite gubbar för Everton-matchen!

 4. Mingnolet
  Glen – Lovren – Can
  Manquillo – Gerrard – Allen – Enrique
  Lallana – Balotelli – Markovic

  Sen en ung bänk + Coutinho, Sterling, Sturridge ifall det skiter sig.

  Viktigt att försöka spara de som går att spara inför matchen mot Everton i helgen.

 5. Skulle vara kul om Rossiter fick chansen från start. Han har inte gjort bort sig när han väl fått chansen.
  Sen skulle jag vilja se Glen från start i trebackslinjen. Om Rosgers är seriös med att skola om Glen så är det här en perfekt match att ge honom den erfarenheten.

  • Har hört att Rossiter är skadad tyvärr 🙁

 6. Ge reserverna chansen för det känns som att vi behöver pigga ben i helgens liga match. Ligan före allt men ska vissa prioriteras vila så Sturridge, Sterling och Coutinho.

 7. Jupp hade vart kul och se rossiter men han skall väll ha ankelskadat sig som Vigge säger. Tror vi kmr med ett bra lag idag.

 8. Så länge jag slipper Glen, så är jag nöjd.
  Skulle gärna ha testat att ha Balotelli och Sturridge på topp. Låt oss skapa en ordentlig ledning redan i början och lufta sedan lite talanger 🙂

Kommentarer är stängda.