Bayer Leverkusen är överens med Hakan Çalhanoğlu – men inte med hans nuvarande klubb Hamburg (Bild).

* * *

Liverpool förbereder att £7m-bud på Micah Richards sedan Manchester City gjort klart med Sagna. West Ham och Hull är också intresserade av Richards (The Daily Star).

Det stämmer inte att Micah Richards är på väg till Liverpool (ESPN).

Liverpool avser att skeppa Conor Coady, Iago Aspas, Suso och Samed Yesil (The Daily Star).

* * *

Sporting Lissabon kan vara på väg att sälja backarna Marcos Rojo och Eric Dier i sommar. Rojo är en av Sportings bäst betalda spelare och klubben hoppas att bra VM-insatser för Argentina ska höja hans marknadsvärde. Problemet för Sporting är att de bara äger 25% av Rojo. Rörande Dier är situationen en annan; hans kontrakt går ut 2016 och om inget nytt skrivs på kan klubben besluta sig för att sälja honom redan i sommar (Record).

Rojo, som vanligtvis spelar mittback i Sporting, har etablerat sig som vänsterback i Argentinas landslag och ser ut att ha cementera en VM-startplats på den positionen. Han har ryktats till Liverpool under ett antal månader, även om det även har funnits andra (hetare) backrykten under samma tidsperiod.

* * *

Joel Campbell kommer att börja försäsongen i Arsenal, men Wenger har ännu inte tagit något beslut om han kommer att bli kvar eller bli utlånad igen (The Telegraph).

Thomas Vermaelen har accepterat en flytt till Manchester United. Nu är det upp till United och Arsenal att komma överens om en övergångssumma efter VM. Vermaelen har bara ett år kvar på sitt kontrakt och Arsenal kan därför inte förvänta sig att få mer än £10 miljoner för honom. I dagsläget har Vermaelen en veckolön på £70 000, men han kommer att få mer i United, då löneerbjudandet som han muntligt har accepterat ligger på £100 000 i veckan (The Telegraph).

3 kommentarer
  1. Pelle/Jeppe

    Finns det något intresse från LFC:s sida i James Rodríguez?

    • James skulle vara en riktigt skön spelare att få in. Men han skulle bli otroligt dyr. Han kostade €45m förra sommaren och skulle inte vara mycket billigare nu. Och lönen är nog inte låg den heller.

      Med andra ord, tvivlar starkt att de skulle finns intresse från Liverpools sida. Men Pelle/Jeppe har kanske bättre koll än jag.

    • Se svar i tidigare inlägg!

Kommentarer är stängda.