[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Manchester United är beredda att sälja Marouane Fellaini för £15 miljoner om de kan hitta en köpare (The Daily Express).

* * *

Brendan Rodgers betraktar Dejan Lovren som den mittback som ska styra upp lagets försvar. Rodgers vill at Lovren ska ersätta Daniel Agger, då han är besviken på danskens koncentrationsnivå och bristande ledarskap. Lovren värderas till £15 miljoner, trots att Southampton bara betalade drygt hälften när han köptes av Lyon förra sommaren (The Daily Star).

Lovren 2

Liverpool och Everton är några av klubbarna som är intresserade av Dover Athletics back Sean Raggett. Swansea, Leicester, Charlton, Brentford och MK Dons visar också intresse för 20-åringen, som inte spelar proffsfotboll för tillfället (The Daily Star). Snacka om doldis!

* * *

Malaga vill låna Liverpool-floppen Luis Alberto (The Daily Mail).

Michel Vorm förväntas flytta till Liverpool. Swansea är intresserade av att rekrytera Arsenals målvakt Lukasz Fabianski som ersättare (The Daily Mail).

Manchester United har kommit överens om övergångssummor för såväl Toni Kroos som Luke Shaw. Ytterligare spelare som jagas av United är Arjen Robben och Mats Hummels (The Daily Mail).

Standard Lieges anfallare Michy Batshuayi kommer sannolikt inte att flytta till Swansea, trots att den walesiska klubben är beredda att betala de £7 miljonerna som Liege kräver för honom. Spelaren är nämligen inte angelägen om att flytta till Swansea och inväntar erbjudanden från större klubbar, vilket han kan ha fog för, då Arsenal och Everton är intresserade av hans tjänster (The Daily Mail).

På måndagen slutförde Bacary Sagna sin övergång till Manchester City. Fransmannen genomgick den obligatoriska läkarundersökningen och kom överens om ett treårskontrakt värt £150 000 i veckan. Manchester United gjorde ett sista-minuten-försök att ’sno’ Sagna, men misslyckades alltså (The Daily Mail).

Newcastle har uttryckt intresse för Lazio-backen Stefan Radu, men de är inte ensamma om att vara ute efter hans signatur. Newcastle jagar mittbackar, då flertalet av deras nuvarande spelare på positionen ser ut att lämna i sommar. En annan mittback av stort intresse för ’Skatorna’ är Ryan Shawcross (The Daily Mail).

AC Milan har återupplivat sitt intresse för Davide Santon, medan Monaco är ute efter Mathieu Debuchy (The Daily Mail).

21 kommentarer
  1. Hoppas BR inte har all makt.. För de spelarna vi ryktas gå för till sjuka överpriser gör en allmännt orolig!
    Frånsett lyckskotten Sturridge o Coutinho har ju de mesta floppat sett till kostnaden..

  2. Lovren har inga direkta spetsegenskaper men inga direkta svagheter heller. Spontant vill jag ha in en längre mittback som är bra på huvudet och fötter, en Mertesacker-typ. Tror det hade kompleterat Sakho alldeles utmärkt.

  3. Skulle inte förvåna mig om man u värvar alla tre kroos, shaw, Hummels…..
    Någon som har haft koll på Höwedes? Han var ju riktigt bra för några säsonger sedan.

  4. Nu ryktas hela sydkusten till Liverpool, snart lägger väl Ayre ett bud på St. Mary´s också..

    Gillar iofs Morgan Schneiderlin. Han vore en klar uppgradering mot Leiva och ett alternativ om vi inte kan lösa Can.

  5. Är det inte ett kraftigt underbetyg åt transferkommitén btw, att sommaren efter att vi köpt tre mittbackar, är det just mittbackspositionen som är huvudprioritet att förstärka?

    • Passa dig för att kritisera ayre o trasferkommiten. Jag gjorde det förra sommaren efter värvningar utav aspas, Alberto, sakho osv. O det blev ett jävla liv då;)

    • Touré var nog aldrig tänkt att vara mer än en squadplayer, Ilori var i första hand en framtidsman… Men ja, Sakho hade man nog förväntats sig mer av 13/14.

    • Absolut. Det var mer dom andra värvningar jag pratade om sist. Vi får hoppas att detta fönster blir bättre än förra sommarens men min känsla är att de blir lite som förra sommarens då vi vill bredda så pass mkt och inte har den budgeten.

  6. Lovren e grym! Han kommer inte göra någon besviken, hade hellre sätt att man värvat han istället för sakho förra sommaren…

  7. Saker och ting sker i det tysta, tror vi nog kommer vara nöjda med sommaren när vi står där den 1 sep

  8. Inte direkt imponerad över ryktena so far (Vorm, Lovren och Caulker). Osäker på om någon av de mittbackarna skulle höja vår XI? Kanske ytterst lite med Agger < Lovren, men samtidigt inte de slags övergångarna man förväntar sig efter Rodgers har basunerat ut att nu ska det förstärkas mer än breddas. Värvningar som hade känts okej inför förra säsongen. I takt med att vi blir bättre, vill utmana om titeln och göra det bra i CL så måste ju våra transfer targets också öka.

    Lallana är bra men verkar som att om vi vill ha honom så kommer vi få hosta upp mot de där £25M.

    Desto mer avundsjuk på de som ryktas United. Hummels, Kroos, Shaw.

    • Man United har ju mycket mer pengar att värva spelare för. Därför kommer de att värva större namn. Håller med om att de hetaste ryktena inte känns klockrena, men å andra sidan kan det ju mycket väl bli andra spelare som i slutändan skriver på.

  9. Varför är inte Liverpool (enligt tabloiderna) intresserade av Garay? Har själv haft ett gott öga för honom ett tag och jag blev väldigt imponerad av hur dominanta han och Luisao var i Europa League.

    • Bra fråga. Garay verkar vara nära Zenit för 15m euro. Antagligen mindre än vad Lovren skulle gå på.

  10. Är badstuber helt och hållet i frysboxen i Bayern? han borde väl vara ett bra backup alternativ borde gå och få relativt billigt?

  11. Garay är en mittback jag följt länge. Lysande spelare. Förvånar mig att inte Liverpool snappar upp honom. Helst skulle vi behöva två startspelare till mb-positionerna, för det Skrtl och Sakho visat duger eg inte mer än som 3:e och 4:e val. Men en ny i sommar är väl ok, och sedan avvakta Illoris utveckling till nästa år, och se om han då kan ersätta Touré som fjärdeman. Lovren är knappast sämre än Agger, så det är väl ok att kvitta dom mot varandra, men han käns inte som ngn världsback. Jag skulle vilja se Garay som sagt

  12. Kan vi inte bara värva Tiago Silva, Marcelo och Messi. Jag tror de skulle lyfta oss ganska bra…:)

    • knepig kommentar. Se Pelles svar ovan. Måste förvåna fler att ingen verkar intresserad av Garay för 15 milj, om han nu inte varit usel i ligan.

  13. Jag håller med till viss del angående de spelare som ryktas med oss. Men för att få de bästa laget måste man inte ha de bästa spelarna på varje position. Man måste ha spelare som fungerar riktigt bra i taktiken. Lovren är duktig, kanske inte världens bästa mittback, men han kanske är precis vad vi behöver?

    Rodgers på mittbackspositionerna snackar ju hela tiden om koncentration. Det kanske Lovren har fruktansvärt mycket…

    Sen borde ju Skrtl få träna på rensningar i sommar, så vi slipper massa självmål från den mannen. Annars så har han vart riktigt bra tycker jag.

    • Precis så är det. Dock vet jag för lite om Lovren. Hoppas han passar mkt bra med Sakho isf. Jag tycker dock att Southampton släppte in oroväckande mkt mål de också, men måste erkänna jag sett dem för lite för att veta om det var bristande taktik eller bristande spelare eller båda bakom detta.

      Det är ju en svår ekvation att plocka rätt spelare till resp lagdel. ”Rätt” behöver ju inte vara den ”bästa” eller dyraste. Förvånar mig dock att ingen ”storklubb” rykt i Garay. Blev jla orolig att priset skulle flyga upp iom EL, men det verkar ju finnas klausul. Kan vara ett fynd för 15 milj, synd om en så bra spelare ska hamna i Ryssland.

Kommentarer är stängda.