Vi behöver nog inte berätta vilken match som väntar på lördag och uppladdningen inför den heta drabbningen fortsätter här på totaalliverpool. Efter gårdagens podavsnitt med Bojan Djordjic har vi idag besök av allsvenskans största profiler, nämligen Djurgårdens Kevin Walker(@kwalks8). Han har sedan barnsben Manchester United som sitt favoritlag och han berättar i veckans första Q&A om sin syn på klubben idag:

1. Manchester United har fått en del kritik för sitt defensiva spel den här säsongen, men är ändå i allra högsta grad med i toppen, vad är din syn på säsongen hittills?
Tycker United har hittat rätt många matcher speciellt i början av säsongen där det varit väldigt tighta defensivt och ofta fått utdelning med en 1-0 ledning för att sista 10 minuterna kunna utnyttja sina kontrings snabba spelare som Martial, Rashford mfl och vunnit med några kassar. Jones har haft sin kanske bästa säsong ändå och Valencia är top 3 högerbacken i världen i mitt tycke.

2. Alexis Sanchez har nyss anlänt till klubben, hur tycker du att hans inledning varit och var i laget ser du helst att han används?
Alexis är en stark värvning minst sagt och kommer vara väldigt nyttig i sitt orädda poängorienterade spel! Han vågar göra det lilla extra och misslyckas och kan vara skillnaden i många matcher. Minns hur Giggs kunde slå bort en hel del passningar men ändå lyckas göra en assist i slutet av en match för vinsten. Tycker den kryddan saknats i United ett tag.

3. José Mourinho har snart gjort två säsonger i klubben, vad tycker du om det jobb han uträttat och ser du honom som rätt man att leda klubben även kommande år?
José är en tränare som har många verktyg i lådan. Sett till investerade pengar av United i ett transfer klimat som börjar bli löjlig (höga prislappar) tycker jag att snabba resultat borde finnas där samtidigt som långsiktigheten är oerhört viktig för United så han behöver tid men ändå Titlar såklart. Wow faktorn av att kolla på United har förändrats lite då man aldrig räknade ut United förut även vid 0-3 i arslet… Men har gör ett bra jobb och måste få tid att bygga tycker jag som Sir Alex fick.

4. Vad tycker du om Victor Nilsson Lindelöfs tid i klubben?

Kul med en svensk i United, bra för svenskfotboll med en spelare i en stor klubb! Han måste få tid att växa in i det ännu mer. Blandat lite men det gjorde Vidic också i början…

5. Vem tycker du varit säsongens bästa spelare och är det någon du förväntar dig mer av?

Lingard tycker jag har varit väldigt bra för United och är ett fint hot. De Gea gör aldrig en dålig match känns det som så säger De Gea. Förväntar mig mer av Lukaku och Pogba. Den sistnämnde måste hitta rätt balans med allt från position till stabilitet i prestationerna.

6. Vad är dina tankar kring Liverpool under Klopp och hur tror du att matchen på Old Trafford kommer att se ut?

Klopp har en väldigt rolig offensiv och det är den absoluta styrkan i Liverpool just nu. Vågen tippar ju över åt det defensiva då som blivit stabilare men är fortfarande svajig och jag tror att med rätt rekrytering där kan Liverpool vara med och fightas på riktigt för titeln igen! Men United vinner matchen med 3-2;)