Under onsdagen är det dags för Liverpool att spela Supercupfinal, för motståndet står Chelsea. Londonklubben har förändrats en hel del under sommaren, då både tränare Sarri och lagets stora stjärna, Eden Hazard, lämnat klubben. Transferförbudet har gjort att man inte kunnat förstärka på samma sätt som vi vant oss vid, i stället är det ett Chelsea som förlitar sig mycket på spelare från de yngre leden. Någon som kommer följa laget med spänning är hockeymålvakten och Chelsea-supporterna Stefan Ridderwall(@SteffRidderwall) här berättar han om hur han ser på säsongens lag:

1. Förra säsongen slutade med en titel, tredjeplats i ligan och final i ligacupen, ändå kändes det som en väldigt turbulent säsong för Chelsea. Hur minns du förra säsongen?
En på pappret väl godkänd säsong som kändes ungefär som att vi hade åkt ur ligan efteråt. Kampen mellan de som var Sarri in och out gjorde nog inte bara mig duktigt less på både fotboll och Chelsea. Jag har aldrig varit med om så mycket negativitet inom Chelsea tidigare och de båda sidorna var ofta, enligt mig, lika snett på saken båda två.

2. Sarri har lämnat, in som tränare har Frank Lampard kommit. Hur ser du på den rekryteringen?
Jag ställde mig frågande till Uniteds utnämning av Solkjær och rent intellektuellt bör jag väl göra samma med Lampard. Så funkar inte riktigt en fotbollssupporter dock. Jag har alltid varit övertygad om att han kommer bli en fantastisk coach, betydligt mer än exempelvis Terry. Han har hjärta för klubben men alltid haft en större distans och kyla än Terry. Det är förmodligen några år för tidigt och jag förväntar mig inga stordåd men med tanke på vilka man tagit in som assisterande är det solklart att en av Lampards viktigaste uppgifter är att integrera akademispelarna i a-laget och se till att de gör det med den mentalitet som gjorde oss till en europeisk toppklubb en gång i tiden. Ser man på det så och kommer ihåg stämningen runt klubben ifjol är det ett utmärkt val.

3. En annan som lämnat är Eden Hazard, hur tror du att ni kommer påverkas av det? Finns det någon som kan kliva in och ta hans roll?
Det kommer såklart bli ett enormt tomrum och vi förlorar vår överlägset bästa offensiva spelare men just nu känns det ganska skönt. Nu slipper vi läsa artiklar om när han ska lämna och varför och istället fokusera på det vi har. Ingen kommer ersätta Hazard men jag tror det kollektiva spelet kommer bli betydligt bättre när allt inte behöver gå igenom Hazard. Pulisic har varit otroligt fin på försäsongen och när Hudson-Odoi är tillbaka tycker jag våra kanter är väl rustade.

4. Vem ska göra målen för Chelsea i år?
Bra fråga. Ingen? Alla? Detta är såklart det som oroar mest. Vi hoppas på Tammy Abraham och det verkar som att han är förstavalet när vi går in i säsongen men jag är inte övertygad om att han startar säsongens sista match. Vi kan förvänta oss betydligt fler mål från mittfältet där Barkley, Mount och så småningom Loftus-Cheek kommer ha friare roller än under Sarri.

5. Det är många unga på väg in i Chelseas lag, vilka av dem kommer vi att få se mest av den här säsongen?
Precis och det känns otroligt kul, något vi väntat på länge. Tyvärr har vi skador på Reece James, Hudson-Odoi och Loftus-Cheek (om han nu räknas som ung fortfarande) så i deras frånvaro blir det Tammy Abraham och Mason Mount. Ser väldigt mycket fram emot att se Reece James försöka slå sig in och hoppas även att Billy Gilmour kan få lite tid i cupmatcher.

6. Supercupfinal, en glorifierad träningsmatch eller en titel?
Eftersom alla spelare är med och ligorna startat väger den lite tyngre än Shielden men det är fortfarande ingen stor titel. Jättekul att vinna och man ska alltid fira om man har något att fira men en förlust i ligan är tyngre.

7. Vilka är dina förväntningar på Chelsea under den här säsongen?
Jag förväntar mig en frejdigare offensiv, ett roligare lag att titta på och många egna talanger som får sina stora genombrott. Resultatmässigt förväntar jag mig inte mycket som det ser ut nu. Vi kommer med största sannolikhet hamna 6-4 i ligan, en bra cup run och ett okej resultat i CL så är det godkänt. För mig är vi inne i en uppbyggnadsperiod som kan ta ett par år så jag har inga titelkrav alls. Får jag se rolig fotboll, kidsen utvecklas, Frank på sidlinjen och en positiv stämning runt klubben är jag nöjd. Återstår att se om det låter likadant efter 3-3 i omgång 36 och CL platsen utom räckhåll…