Säsongen börjar, äntligen, lida mot sitt slut och för vår del handlar det om att försöka ta den lilla chans som finns till spel i nästa säsongs Champions League. Ett lag som kommer att ta en CL-platserna är Manchester United, som är dagens motståndare. Solskjärs lag har skaffat sig ett grepp om andraplatsen och har dessutom en final i Europa League innan säsongen är över. Lisa Larsson(@lisamanunited) från muss.se berättar här om hur säsongen varit:

1. United ser ut att ta hem andraplatsen i ligan och går mot final i Europa League, hur skulle du betygsätta den här säsongen?
Ja, om vi utgår ifrån att det blir så, att vi tar andraplatsen i ligan och vinner Europa League så skulle jag summera det som en godkänd säsong. Manchester City har varit löjligt överlägsna hela säsongen, och trots att det smärtar mig att säga det så tycker jag inte det vore en realistisk förväntan att vi eller någon annan skulle ha en chans på ligan i år. Andraplatsen däremot skulle jag i nuläget vara nöjd med, och av klubbarna som är kvar i Europa League är United bäst just nu. Så allt som allt skulle jag se det som en godkänd säsong, med smak för mer.

2. Uniteds fans verkar inte vara riktigt överens om Solskjärs vara eller icke vara, även om det verkar vara fler som är på norrmannens sida nu, hur ser du på hans framtid och hur upplever du att fansens syn på honom är?
Nej det är fortfarande en fråga som delar oss i två läger, där jag tror andelen som stöttar Ole är betydligt större. Jag är generellt positiv till Ole som manager för United, och det känns väl snarare som att de som inte är det får allt färre argument för sitt klagande. Jag tror att nästa säsong blir Oles make or break, och kommer bli det som definierar hans tid som manager oavsett om den blir lång eller slutar där. Vid Europa League-seger och en andraplats i ligan höjs kraven inför nästa säsong, och då kommer det förväntas av honom att han klarar ta laget till CL-slutspel och att United är med och slåss om ligatiteln, vilket i sin tur kommer kräva att han lyckas med sommarvärvningarna.

3. Det skrivs mycket om Bruno Fernandes, vilka fler spelare har gjort bra säsonger för United?
Bruno har varit otroligt viktig. Inte bara för att han fortsätter ösa in poäng, utan också för att hans ledarstil är fantastisk. Han sätter en standard för de andra spelarna att leva upp till och det finns flera som höjt sig både en och två nivåer. Både Shaw och Pogba har tagit ytterligare kliv framåt, medan en spelare som Cavani varit otroligt viktig med sin professionalitet och rutin, vilket jag personligen tycker är något som fattats de senaste åren. Nu vill jag bara att Greenwood ska ta sista steget också, tror det är honom man ska hålla ögonen på nästa säsong.

4. Kan United vinna ligan med Maguire/Lindelöf som mittbackspar?
Jag personligen tror inte det. Det skulle krävas extremt mycket av resten av laget i så fall. Framför allt tycker jag inte Lindelöf håller måttet, även om inte Maguire direkt heller levt upp till den nivå jag trodde vi skulle kunna förvänta oss av honom. 

5. Vad bör United prioritera att värva i sommar?
Det är en lång lista. Framför allt tycker jag vi behöver se över vad vi behöver göra oss av med. Vi har spelare som inte håller måttet för ett topplag i Premier League och prio måste vara att göra oss av med dem först, och därefter se vilka vi behöver ersätta eller om det känns viktigare att förstärka någon annanstans. Även målvaktssituationen behöver ses över. Har De Gea gjort sitt? Och i så fall, är vi nöjda med Henderson som förstemålvakt?

6. Vi har nu snart spelat en hel säsong med tomma läktare, hur tycker du att det har varit att följa Premier League den här säsongen?
Det har varit trist. Många supportrar har haft svårt att hålla motivationen uppe, och jag förstår dem. Då och då går jag in i en liten kris när det känns som att man aldrig kommer få komma till Old Trafford igen, men förhoppningsvis går vi en aningen ljusare säsong till mötes i höst

7. Hur tror du att matchbilden kommer att se ut på Old Trafford på söndag?
Som vanligt svårt att säga. Matcherna mot Liverpool är ofta oförutsägbara och det är ju verkligen inte alltid resultaten är i linje med lagens ligaplacering. Jag har inte sett Liverpool mycket de sista veckorna, men United är i bra form och jag skulle bli mycket förvånad om vi inte går ut och åtminstone försöker föra matchen. Samtidigt har Liverpool sju poäng upp till fjärdeplatsen, vilket jag antar ses som ett otroligt misslyckande, och då är morgondagens tre poäng jätteviktiga. Jag tror det kommer bli som vanligt; tight, spännande och alldeles för jävligt.