När ligaspelet drar igång igen är det med en riktig stormatch, Liverpool ska bege sig till Manchester för att möta United på Old Trafford. Våra motståndare har inlett säsongen svagt och siktar antagligen på att få den här matchen som en vändpunkt, så det kommer bli en tuff uppgift för oss att bygga vidare på den nuvarande segersviten. Lisa Larsson(@lisamanunited) är bland annat skribent på muss.se och berättar här om sin syn på de röda djävlarna:

1. United har haft en väldigt tuff start på säsongen, hur skulle du sammanfatta lagets första månader?
Skulle sammanfatta den som fruktansvärt tung. Och oväntat dålig. Vi visste redan på förhand att det resultatmässigt inte skulle bli vår bästa säsong, så som det ofta är när man ska börja om från grunden. Men förhoppningen var att man skulle se vissa ljusglimtar i förbättringens tecken, och det har vi väl inte riktigt gjort mer än kanske att vissa av de yngre spelarna verkligen gjort bra ifrån sig när de fått chansen. Annars finns det inte mycket att glädjas åt just nu

2. Solskjär är väldigt ifrågasatt på tränarposten, hur tänker du kring hans roll? Bör han gå? Få säsongen ut?
Jag tror till 100% på Ole, och att vi verkligen måste sluta upp kring laget och backa honom. Alla vet att Ole inte är den mest meriterade tränaren, men efter att ha provat hard-working (Moyes), erferenhet (Van Gaal) och världsklass (Mourinho) utan någon som heöst framgång så har vi nu för första gången en tränare som älskar United och ger sitt allt för hela klubben och inte bara sin egen framgång. Ole har sitt hjärta i United och jag tror det är precis vad vi behöver just nu, med ägare som är värre än blodiglar och en sportchef som värderar kortsiktiga ekonomiska vinster högre än långsiktig tillväxt och välmående i klubben. Blir det en rejäl förlust mot Liverpool finns nog risken tyvärr att Ole hänger löst, och att göra sig av med honom tror jag skulle vara förödande på sikt. Jag hoppas man kan ge Ole minst två somrar till för att sätta sin prägel på laget, hur sannolikt det är i dagsläget vet jag dock inte

3. Värvningen av Maguire var en av sommarens stora övergångar, hur tycker du han skött sig hittills?
Ungefär som förväntat. Hutlös summa för en fotbollsspelare givetvis, men det har ju å andra sidan blivit vardag i toppfotbollen. Tycker Maguire var en klok värvning och jag gillar det vi sett av honom hittills. Jag är fortfarande tveksam till huruvida Lindelöf kan bli en mittback i önskad Unitedklass, och samarbetet mellan honom och Maguire lämnar fortfarande en del att önska anser jag. Måste nog ändå säga att Maguire tillsammans med Oles övriga två sommarvärvningar Wan-Bissaka och James varit säsongens bästa spelare hittills.

4. Om du fick plocka en spelare från Uniteds historia att sätta in i dagens trupp, vem skulle det bli och varför?
Om situationen vore annorlunda hade jag velat få in en riktig målskytt, typ Van Nistelrooy eller Van Persie, för det saknar vi verkligen. Men just nu vet i fasen om jag inte hade velat slänga in Roy Keane för att styra upp primadonnorna och lyxlirarna ett par snäpp.

5. Vad är dina förväntningar på laget under resten av säsongen?
Mina förväntningar på laget resten av säsongen är att man höjer lägstanivån. I det läget vi just nu befinner oss går det inte att ha några högre krav tyvärr, men som det ser ut just nu underpresterar många spelare grovt och det är inte okej. Tror vi är många fans som skulle vara mer än nöjda utan titlar och storslagna finaler så länge vi ser att utveckligen både i laget och klubben går framåt. Sådant tar tid och det är helt okej, men inget kommer gratis och vi vill se att spelarna gör sitt helt enkelt.

6. Vilka ljuspunkter tycker du finns att plocka fram från säsongen hittills?
Det skulle nog som sagt vara de individuella prestationer som det yngre gardet stått för. Tuanzebe och Greenwood framför allt, men även det lilla vi fått se av Chong och Gomes har bådat gott. Och givetvis att Oles nyförvärv skött sig så bra som de gjort, jag är alldeles tokig i Daniel James. Verkar vara en skön människa såväl som en gedigen fotbollsspelare. Får lite Herrera-vibes av honom.

7. Hur är skadeläget inför mötet med Liverpool? Hur tror du att matchbilden kommer att se ut?
Skadeläget är minst sagt ett problem hos oss, och utan att komma med ursäkter för de fattiga resultat vi stått för hittills så har det nog faktiskt ändå påverkat oss en del. Lindelöf spelade med landslaget mot Spanien så han borde vara tillbaka, även Martial kan vara på gång. Luke Shaw är troligtvis inte klar än, och både Pogba och De Gea är skadade. Fantastiskt.. Jag tror vi kommer se ett ganska tillbakapressat United, och det smärtar att säga det men jag tror vi ska vara oerhört tacksamma om vi lyckas få oavgjort ens. Tyvärr. Liverpool är i ruggigt bra form just nu så motivationen här är väl inte riktigt på topp, och har inte varit på väldigt länge.