Fredagskvällar är inget som man vanligtvis förknippar med Premier League-fotboll, men den här veckan är det dags för oss att spela på den udda tid. Det är inte vilken match som helst som inleder den femte omgången, det är bortamatch mot Chelsea som gäller. Ett Chelsea med en ny manager i Antonio Conte och säkerligen med en hel del revanschlust från förra säsongens missräkningar. Full koll det nya Chelsea har fotbollskanalens Fredric Pavlidis(@FredPavlidis). Det här är vad han hade att berätta om läget i laget:

1. Vi är fyra matcher in på säsongen, vilka är de största förändringarna du kan se från Hiddinks till Contes Chelsea?
De för ögat mest tydliga tecknen är en helt annan intensitet på planen och Hazards form. Tack för det, Conte. Bakom kulisserna är sannolikt kraven på spelarna mycket högre än under Hiddinks slappa ledarskap.

2. Transferfönstret har nyligen stängt, vad är dina tankar kring era affärer?

Om man ser det som en examen tycker jag inte Chelsea får godkänt. För hur elegant formulerade svaren på frågorna om ny defensiv mittfältare (Kanté) och ny anfallare (Batshuayi) än var, så räcker det inte när man får så bråttom att man paniksvarar på frågorna om defensiva förstärkningar. Nu blev Marcos Alonso och David Luiz nödvändiga förstärkningar, men klubbens agerande under detta och förra årets sommarfönster, är mycket tveksamt.

3. Vad upplever du vara truppens styrkor/svagheter?

Balansen är ganska bra nu, och jag gillar så målfarliga alternativ på topp som Diego Costa och Batshuayi. Med understöd av en pånyttfödd Hazard ser det lovande ut framåt. Fler spelare ser också fräscha ut, till och med Ivanovic verkar ha ryckt upp sig. Men i just Ivanovic, Cahill och även Terry finns en viss stabbighet i backlinjen, och David Luiz vet vi alla kan vara ett orosmoment.

4. Två spelare som hade tunga säsonger i fjol var Matic och Ivanovic, tror du vi kommer att se dem studsa tillbaka i år?
Det har varit en lovande start för dem båda sett till fjolåret. Matic har ju också betydligt mer i sig än han visade då, Ivanovic däremot kämpar mot oddsen.

5. Det har skrivits en del om Chelseas stora mängd utlånade spelare den senaste veckan, vad tycker du om systemet man använder?

Det finns både för- och nackdelar. Jag tror mycket av kritiken hakar upp sig på fel saker, att det är en storklubb som gör det och att så få slår igenom i Chelsea. Vad som är viktigt är spelarnas utveckling och välbefinnande. Den analysen är mer intressant. Att de får bra karriärer, oavsett om de senare spelar i Chelsea eller ej. Men ur ett fotbollsfilosofiskt perspektiv är jag väl inte så förtjust, och jag känner mig trots allt ofta frustrerad över att inte fler spelare ur Chelseas blomstrande akademi får chansen i a-laget.

6. Hur känns det som Chelsea-supporter att se José Mourinho leda en av de bittraste rivalerna?

Det finns en hel del Chelseafans som tycker det är svårt, särskilt de som dyrkade Mourinho förstås. Själv var jag emot att han kom tillbaka till Stamford Bridge en andra gång. Jag beundrar Moruinho för hans kunskaper, jag är för alltid tacksam för vad han åstadkom under sin första period i Chelsea, men tyckte bara det var skönt när han lämnade förra året, och tycker det är befriande att slippa hans ständiga giftpilar och bittra utspel. Att han är i United…well, han är en av dem nu. Jag känner ingen sentimentalitet.

7. Vad har du för förväntningar på årets lag, är det ligatitel som krävs eller är du nöjd med en återvunnen CL-plats?
Jag har absolut ingen tro på kamp om ligatitel. Det blir ett Manchesterderby om den. I bästa fall är Chelsea med och slåss om platserna just bakom, men jag känner mig långt ifrån övertygad om att det räcker till topp fyra.

8. Avslutningsvis, vad är dina tankar kring Klopps Liverpool, tror du vi kan blanda oss i kampen om de fyra första platserna?
Jag tror starkt på att Liverpool kommer att vara med i den kampen. Kvaliteten på truppen räcker egentligen knappt till om man ser till konkurrensen, men herregud vad jag gillar Klopp och det han gör med laget. Han har en smittande entusiasm och intensitet, som han också lyckats vidareförmedla till laget. De är väl inte helt olika varandra där, Klopp och Conte?