I morgon rullar ligacupen vidare, för Liverpools del väntar ett hemmamöte med Arsenal. I dagens Q&A berättar Malin Hägg(@OneMalinH) från @klacksparkpod och @ArsenalSweden om hur säsongsstarten varit:

1.Arsenal har varit lite upp och ner under säsongsinledningen, hur ser du på de första månaderna av säsongen?
Upp och ned känns nästan som en underdrift. Hur jag ser på säsongen skiftar i princip efter varje match. I grunden är jag dock ganska optimistisk och jag ser saker med det här laget som jag verkligen gillar. Jag är inte direkt nöjd med hur spelet har sett ut men vi har (förutom ett par uppenbara bottennapp) ändå plockat poängen vi ska plocka. Jag är dock mer pepp på laget som vi spelar i cuperna än de som startar vecka ut och vecka in i ligan.

2.Unai Emery verkar inte ha övertygat er supportrar fullt ut, hur ser du på hans tränargärning i Arsenal?
Jag tycker egentligen fortfarande att det är för tidigt att avgöra, men mitt största problem med Emery är att jag har svårt att se var vi är på väg. Han säger en sak som låter bra i intervjuer, men det är inte det vi ser på planen. Han har gjort en del märkliga laguttagningar och sen hela situationen med Özil…jag är inte en person som brukar skrika att tränare ska avgå och riktigt där är jag väl inte, men jag är verkligen inte övertygad av honom ännu. Vill dock ge honom ett plus för att han slussat in så många ungdomar, det är kul.

3.Många ungdomar har fått chansen i Arsenal den här säsongen, vilka har övertygat mest på dig?
Jag tycker att Saka ser väldigt intressant ut när han får spela och det är tydligt att i alla fall Ljungberg verkligen är förtjust i honom. De verkar ha en nära relation och Freddie är ju tydlig men att han tror att Saka har vad som krävs. Annars är det ju svårt att inte vara exalterad över Martinelli som verkligen gjort avtryck när han fått chansen hittills. Men jag tycker faktiskt vi har många ungdomar nu som ser intressanta ut. Sen är det också väldigt spännande att följa Nketiahs framfart i Leeds, även om han inte gör så mycket för Arsenal just nu.

4.Förra säsongen var försvaret ett problem för Arsenal, i somras gjordes några förändringar på spelarfronten, hur tycker du att det fungerat i de bakre leden den här säsongen?
Jag skulle ljuga om jag sa att problemen var borta för det är de inte – men här känns det i alla fall lite mer hoppfullt. Med Bellerin och Tierney som kommer tillbaka från skador och så smått börjar matchas in i laget igen, tillsammans med Holding som ett alternativ i mittlåset så känns det betydligt mer hoppfullt än det gjort tidigare. 

5.Nicolas Pepe, som ryktades vara aktuell för Liverpool i somras, var en prestigevärvning för er i somras, hur tycker du han skött sig?
Han har ju fått en del kritik inledningsvis men jag tycker att det varit överdrivet. Pepe känns som en spelare som man kan ha lite tålamod med. Han har inte sett dålig ut när han spelat, men han har inte heller skapat väldigt mycket. Han har missat några riktigt sjuka chanser men han gjorde ändå mål i Europa League nu senast så förhoppningsvis börjar målskyttet komma igång. Jag tycker inte att det är hans fel att han inte lyckats skapa så mycket, det beror snarare på ett svag innermittfält och bristen på andra kreativa spelare. Jag hoppas ju såklart att han har mycket kvar att ge och det tror jag vi kommer få se när säsongen rullar vidare.

6.Matchen mellan Liverpool och Arsenal är i ligacupen, tror du Emery kommer ställa sitt bästa lag på benen eller kommer han ge flera av ungdomarna chansen?
Jag tror att han kommer fortsätta med ett cup-baserat lag, men kanske med några tyngre spelare i form av spets längst fram. Om t ex Auba inte startar så tror jag att han kommer finnas på bänken. Ska jag vara helt ärlig så hoppas jag att han spelar med ungdomarna, i alla fall till viss del, eftersom det laget ser så mycket mer rörligt och spännande och kreativt ut än det vi ställer upp med i ligan. Kanske vågar man till och med hoppas på Özil? (Nej, det blir självklart ingen Özil).

7.Arsenal är i allra högsta grad med i kampen om topp fyra, vilka ser du som era tuffaste konkurrenter och hur tror du era chanser är att nå nästa års Champions League?
Jag tror verkligen att vi har en bra chans att nå en topp fyra placering den här säsongen om vi bara får ordning på spelet. Rent kvalitetsmässigt tycker jag att vi ska ha en chans, speciellt nu med tanke på hur Man U och Spurs har haft problem. Det som ska bli intressant att se är ju hur Leicester fortsätter den här säsongen – de är ju i allra högsta grad med och slåss om en av CL-platserna. Som jag ser det står plats 3-4 mellan oss, Chelsea, Leicester och Tottenham. Man United tror jag halkat efter lite för mycket redan. Men vem vet, alla verkar ju ha problem med kontinuitet så rätt vad det är svänger det igen.