Om några timmar ska Liverpool försöka ta sig vidare i Champions League, efter 0-0 hemma på Anfield kommer det krävas en stark insats för att nå kvartsfinalerna. Kristian Borell(@KristianBorell) känner ni igen från bl.a. EuroTalk(@Eurotalk2005), här berättar han om hur han ser på kvällens möte och fortsättningen av Europas mest prestigefyllda turnering.

 1. Det första mötet mellan Liverpool och Bayern Munchen slutade 0-0, vad var dina intryck av matchen och hur nöjda tror du de respektive lagen var med resultatet?
  Själv var jag besviken. Jag trodde och hoppades på att Liverpool, trots skadebilden med Van Dijk och flera andra, skulle kunna utnyttja den speciella Anfield-atmosfären bättre. Tror att Bayern är mer nöjda än Liverpool, men det är samtidigt ett underbart slagläge för Liverpool i och med att man inte släppte in något mål.
 2. Liverpool har haft en lite tyngre tid i ligan och tappat serieledningen, medan Bayern hämtat in Dortmunds ledning i Bundesliga. Hur mycket tror du lagens ligaprestationer påverkar dem i CL? Är pressen på dem annorlunda nu än i samband med första mötet?
  Inte någon skillnad i min värld. Men, fortfarande helt övertygad om att Liverpool denna säsong går, och bara måste gå, för ligatiteln. För om inte Liverpool tar ligan denna säsong, då får man vänta så mycket längre än till nästa säsong för att göra det.
 3. Hur tror du att matchbilden kommer att se ut i det andra mötet?
  Stort bollinnnehav för Bayern och Liverpool som kontraslår
 4. Vilka tror du kommer att gå vinnande ur mötet och varför?
  ”Bayern mer nöjda efter 0-0” kan vara bedrägligt för hemmalaget. I min värld ingen press över huvud taget på Liverpool och därmed utmärkt slagläge för Klopps manskap.
 5. Vilka ser du som favoriter till slutsegern? Något lag som kan överraska?
  Tycker inte att något lag CL-imponerat speciellt mycket och funderade ett tag på om det kanske skulle vara så att ett avskrivet Real Madrid skulle kunna vinna igen. Så blev det bevisligen inte, och här och nu säger jag att Barcelona är favorit till slutsegern.