. . .

Totaalvit

[fblike url=”www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

. . .

Hej!

Det har varit en hätsk diskussion det senaste dygnet om vår nya annons-deal, och nu har användaren ”Joakim” kommit med ett förslag att införa en premiumtjänst.

I tjänsten skulle ni läsare i så fall få betala in en summa (x per månad/per år), men det skulle i så fall inte bara innebära att ni slapp reklamen, utan också att ni fick utförligare scoutingrapporter, matchtankar, krönikor, eventuell podcast och andra kommentarer…detta i mer regelbunden utsträckning än det ni erbjuds i dagsläget…

Och då är givetvis frågan….hur många är egentligen villiga att betala för en sådan premium-tjänst? Är det intressant överhuvudtaget eller ska vi ta annonsintäkterna så att ni läsare inte behöver betala ett skvatt?

Så nu vill vi att ni är så BRUTALT ÄRLIGA som ni bara kan vara. När det kommer till kritan – skulle ni betala för att få Totaal Liverpools premiumtjänst/det vi redan erbjuder idag?

Rösta(!) & Diskutera gärna i forumet eller i kommentarsfältet här under. P.S Försök att inte dra in etik och politik i den här diskussionen. Var annonserna kommer ifrån är inte intressant i just den här frågan, utan fokus på hur intressant en Premiumtjänst är.

(Om omröstningen har färre än 150 röster så antar vi att ni inte bryr er och kör på som vanligt)

* * *

[poll id=”5″]

/JesperEss