. . .

Hejsan alla underbara läsare!

Jag hoppas att ni är nöjda med vår rapportering såhär långt av sommarfönstret och att ni fortsätter att följa med oss och tipsa era Liverpool-polare om vår sida!

forum

. . .

Tänkte köra en liten uppdatering om sidan här igen och den här gången handlar det om forumet.

Vi har haft kontakt med den som gör forums-tillägget på sidan och tyvärr så är han inte villig att göra de förändringar som vi skulle vilja få till. Hans anledning till detta är att forumet skulle ladda långsammare & att de flesta av användarna vill fortsätta ha det så.

Så nu står vi inför ett litet klurigt val. Antingen så kör vi vidare med nuvarande forumstillägg, eller så installerar vi ett annat tillägg som är mer avancerat. Om vi installerar det nya tillägget så kommer dock alla nuvarande trådar med era bra & innehållsrika svar att raderas.

Vi skulle kunna ha en omröstning, men då vi gärna vill höra vad ni tycker så föreslår jag att ni istället skriver en kommentar under det här inlägget. Det behöver inte vara en lång kommentar utan räcker med en mening. Tex: ”Jag vill behålla det nuvarande” eller ”Jag tycker ni ska installera det andra tillägget”.

Mer info om lite fler och roligare nyheter kommer inom kort. Hoppas ni får en trevlig sommarkväll & möjligtvis lite VM-kvalfotboll som kan dämpa suget efter Liverpool.

/Jesper, Totaal Liverpool