. . .

Hejsan alla underbara läsare!

Jag hoppas att ni är nöjda med vår rapportering såhär långt av sommarfönstret och att ni fortsätter att följa med oss och tipsa era Liverpool-polare om vår sida!

forum

. . .

Tänkte köra en liten uppdatering om sidan här igen och den här gången handlar det om forumet.

Vi har haft kontakt med den som gör forums-tillägget på sidan och tyvärr så är han inte villig att göra de förändringar som vi skulle vilja få till. Hans anledning till detta är att forumet skulle ladda långsammare & att de flesta av användarna vill fortsätta ha det så.

Så nu står vi inför ett litet klurigt val. Antingen så kör vi vidare med nuvarande forumstillägg, eller så installerar vi ett annat tillägg som är mer avancerat. Om vi installerar det nya tillägget så kommer dock alla nuvarande trådar med era bra & innehållsrika svar att raderas.

Vi skulle kunna ha en omröstning, men då vi gärna vill höra vad ni tycker så föreslår jag att ni istället skriver en kommentar under det här inlägget. Det behöver inte vara en lång kommentar utan räcker med en mening. Tex: ”Jag vill behålla det nuvarande” eller ”Jag tycker ni ska installera det andra tillägget”.

Mer info om lite fler och roligare nyheter kommer inom kort. Hoppas ni får en trevlig sommarkväll & möjligtvis lite VM-kvalfotboll som kan dämpa suget efter Liverpool.

/Jesper, Totaal Liverpool

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
  • Det är ett alternativ vi funderat över ett tag faktiskt. Förhoppningsvis går det att lösa.

 1. Jag tycker att ni ska satsa på ett nytt forum med ett mindre omständligt login, tycker att den är riktigt jobbig.. Den tar en ju inte tillbaks till forumet.

  När man trycker på tråden borde man också hamna på sista inlägget direkt.

  • Gärna ett forum utan login. Registrerings-/Inloggningskravet håller mig (och antagligen flera andra) helt borta från forumet.

 2. Jag skulle också föredrar det nya tillägget.

 3. Har aldrig behövt något login?? Varken på min Android eller dator..

 4. En app hade varit kungligt!!!
  Annars ler i be ler i be som Beatles sjunger:)

 5. Som sagt, OS var inne på det. Kunna se sista inlägget direkt, kan man de genom de mer avancerade forumet så Go!

  /MrJensen

 6. Tack för alla synpunkter! Kan förstå att det kanske är ”jobbigt” att logga in, men det finns en anledning till det där: Man (Jag och pelle) måste ta bort spam flera gånger om dagen om ingen inloggning finns. Och då känns det enklare att användarna loggar in.

  Om vi väljer att ta det nya tillägget så måste vi designa om lite grejer, så vi får se när det blir klart i så fall. Ni vet att vi jobbar på det i alla fall.

 7. Frågan är väl ens om vi ska ha ett forum?
  Det används inte på det sättet som var tanken (vilket var en bra tanke!) utan folk fortsätter skriva saker som inte har med inläggen att göra.
  Men om ni vill fortsätta ha ett forum tycker jag ni ska satsa på det nya formatet.