[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

TotaalLiverpoolFB

Hej allihop!

Vi hoppas att ni alla har haft en fin sommar med mycket sol och att ni hängt med oss här på Totaal Liverpool i solstolen, på bryggan, i hängmattan, på klippan, i huset, och i lägenheten.

Hoppas ni är nöjda med vårt nya upplägg som kommer att fortsätta resten av hösten vare sig det är Silly Season eller inte. Föregående säsonger så har sajten mest fokuserat på matchrapporter med vanliga spelarkommentarer och sporadiska transferrykten ’off season’. Men den här säsongen så gör TL en nysatsning med större fokus på Premier League-matcherna och utförligare rapportering kring dessa. Vi kommer utöver detta att fortsätta med TL-panelen, Bloggkommentarer, Scouting Reports, samt intervjua intressanta och kunniga personer ute i fotbollsvärlden.

Utöver detta så jobbar vi även på ett nytt forumupplägg som ska fungera mycket bättre än det nuvarande systemet. Just nu övervägs olika alternativ och vi återkommer med detta så fort något nytt händer!

Ni har väl inte heller missat att vi lagt till en sak som heter ’Tvmatchen’ i menyn. I den kan ni enkelt gå in och kolla vilken kanal som nästa Liverpoolmatch kommer visas på, eller om ni har något annat lag som ni vill kika på. Kanske ryktas Liverpool samman med nåt nyförvärv som ni vill kolla på? Tryck i så fall på Tvmatchen, and your wish is my command.

* * *

expekt_widget-1

Om bara några timmar drar det vi alla har väntat på igång, det vill säga Liverpools premiär mot neandertalarna från Stoke. I samband med Premier League-premiären så har våra sponsorer ’Expekt’ ett erbjudande som vi rekommenderar er alla att kolla in.

Erbjudandet ser ut enligt följande:

”Stöd Liverpool hemma mot Stoke ihop med att Swansea tvålar dit United hemma till det sammanlagda oddset 5.00. Satsa upp till 1000kr, vinner du så kammar du hem hela 5000kr! Skulle ditt spel inte gå in så betalar Expekt tillbaka hela insatsen. Det är riktiga pengar helt utan omsättningskrav och vill ni så kan ni ta ut dem direkt. Ni har alltså ingenting att förlora.”

Klicka HÄR för att komma till erbjudandet på Expekt!

. . .

Utöver detta så har Expekt även höjt välkomsterbjudandet för nyregistrerade kunder från 250 kr > 1000 kr.

Klickar ni på länken för erbjudandet och registrerar er – så stödjer ni automatiskt Totaal Liverpool ifall ni skulle förlora något i framtiden.

. . .

Sådär ja, det var allt för den här gången.

Nu återstår det bara att säga YNWA och kom igen Liverpool!

/Totaal Liverpool-gänget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Så…jag kan alltså inte förlora några pengar?
  Låter ju nästan för bra för att vara sant.

  • Det stämmer, på ditt första spel kan du inte förlora några pengar.

 2. Ska man fylla i något i kampanj när man registrerar ? Eller blir det automatiskt detta erbjudande ?

 3. Jag reggade mig genom länken. Är det bara slänga in en 1000-lapp på det spelet nu så får man tillbaka pengar om man inte vinner?

  Grymt bra sida det här för övrigt! Bra jobb! 🙂

 4. Har nu inte gått in på expekt o lusläst men gäller erbjudandet med matcherna enbart vid nyregistrering?

 5. Jag ska ta reda på detta så jag inte ger er fel information!

 6. Tjena LFC-fans!

  För att förtydliga lite:

  – Registrera ett konto (erbjudandet gäller enbart för nya kunder)
  – Gör en insättning
  – Lägg ditt första spel på valfri match (får dock inte vara systemspel eller spel med mindre än tre möjliga utfall, t.ex en tennismatch)
  – Skulle ni förlora spelet får ni automatiskt tillbaka insatsen upp till maximala 1000 kr. Dessa pengar är era att göra vad ni vill med. (vinner ni spelet sker naturligtvis ingen återbetalning)

  Erbjudandet är alltså HELT riskfritt, det finns ingenting att förlora 🙂

  Mvh,
  Expekt

 7. Kan även tillägga att det första spelet ni lägger kan vara både före matchstart, live, singel eller kombinationsspel.

  Nu taggar vi inför PL-starten!

  Mvh,
  Expekt