year

Det har varit ett mycket händelserikt år i Liverpool FC!

Året inleddes med ett januarifönster där Ian Ayre gjorde sitt bästa för att värva Mohamed Salah och därefter Yevhen Konoplyanka – men vår käre Ayre kammade noll och fick därmed motta hård kritik från fansen.

Trots de uteblivna januarivärvningarna växte Brendan Rodgers lagbygge under förra säsongen och vi var som bekant ytterst nära att räcka ända fram i ligaspelet. Det var många år sedan vi var så nära att vinna ligaguld och det är svårt att inte fråga sig hur länge det dröjer innan nästa gång?

Efter den fantastiska säsongen, där Luis Suarez var som allra bäst, hade uruguayanen ett nytt kontrakt. Den här gången med en vattentät klausul. Och den här gången var det Barcelona, och inte Arsenal, som var allra hetast på Suarez. Det ledde till en övergång, trots att Suarez tappade fattningen i VM.

Med Suarez-pengarna skulle Liverpool spetsa men framförallt bredda truppen. Många befarade att klubben skulle slösa bort pengarna så som Spurs gjorde med sina Bale-pengar. I takt med uteblivna resultat säsongen 14/15 har Liverpools sommarvärvningar fått hård kritik. Visst har tilltänkta nyckelspelare som Lovren och Balotelli floppat, men samtidigt har unga tillskott som Moreno, Emre, Manquillo och Markovic visat att de kan bli att räkna med i framtiden. Liverpool säkrade även Origis signatur, vilket mycket väl kan ha visat sig varit ett genidrag.

Säsongen 14/15 har som bekant inte varit särskilt rolig för oss Liverpoolfans. Åtminstone inte hittills. Den efterlängtade återkomsten i Champions League utvecklades till en plågsam påminnelse om att vi inte längre är ett av Europas bästa lag. Samtidigt avslutar LFC året som tabellåtta i Premier League.

Det har varit ett väldigt händelserikt år med höga toppar och djupar dalar. Nu får vi hoppas att 2015 blir ett jämnare år med bestående toppar!

Vi på Totaal Liverpool har utvecklat sajten rejält under 2014. Inläggen har blivit fler. Framförallt har våra nya krönikörer tillfört många intressanta krönikor och infallsvinklar.

Hur som helst, Gott nytt år önskar alla vi som skriver på Totaal Liverpool!

5 kommentarer
  1. Gott nytt år till er också och tack för ett grymt jobb med sidan!
    Ynwa

  2. Gott Nytt och stort TACK för allt fint jobb ni gör!

  3. Tack detsamma å tack för all fin läsning som ni bjuder på!

  4. Stort tack för allt slit! Gott nytt år alla LFCare här 🙂

  5. Gott nytt år och tack för en fantastisk hemsida.
    Jag känner på mig att 2015 kommer bli ett kanon år för liverpool:)

Kommentarer är stängda.