Ni som såg gårdagens tv-sända möte mellan Paris SG och Lyon noterade säkert att en viss Damien Comolli zoomades in i bild. Kanske var han där för att kolla på Mamadou Sakho, som ju ryktats mycket på sistone?

Liverpool är nära att slutföra övergångar som tar Ashley Young och Jose Enrique till klubben. Man kommer att göra plats i truppen genom att skeppa iväg underpresterande spelare, som till exempel Christian Poulsen och Paul Konchesky (The Guardian).

Liverpool är beredda att vända sig till Udineses Pablo Armero för att lösa den problematiska vänsterbackspositionen. 24-åringen, som även kan spela högre upp i banan, skulle kosta £9 miljoner att köpa loss. Möjligtvis kan Liverpool vara beredda att betala den summan (TalkSPORT).

* * *

Uppdatering:

FA kommer inte att bestraffa Kenny Dalglish för dennes ordval under slutet av matchen mot Arsenal. Detta enligt en talesman för FA (The Mirror).

Spurs vill signa Kevin Gameiro, som skulle gå på omkring £12 miljoner att köpa loss från Lorient. Den franska klubben kommer att sälja honom i sommar (The Mirror).

Liverpool har scoutat Pablo Armero. Vänsterbackspositionen är en prioritet i sommar, och Liverpool är dessutom angelägna om att signa Jose Enrique. Klubben betraktar tonåringen Jack Robinson som en framtida stjärna, men vill ge honom tid att utvecklas (The Mirror).

Marseille vill värva Marouane Chamakh (TalkSPORT).

4 kommentarer
  1. Håller tummarna för att The Guardian har rätt då!

  2. Vill bara passa på att tacka før en vældigt bra blogg, besøker sidan minst 3 gånger om dagen!
    Keep up the good work!

Kommentarer är stängda.