Startelvan: Reina, Johnson, Agger, Skrtel, Enrique, Spearing, Adam, Henderson, Kuyt, Carroll, Bellamy.

Bänken: Doni, Aurelio, Coates, Downing, Carragher, Shelvey, Kelly.

0-1: Andy Carroll 53′
0-2: Craig Bellamy 61′
0-3: Dirk Kuyt 78′

* * *

Efter att ha slagit ut båda Manchester-lagen i de inhemska cuperna tog Liverpool sin tredje raka seger via 3-0 mot Wolves.

Den första halvleken slutade mållös, men Liverpool hade ett klart övertag sett till målchanser. I den andra halvleken dominerade Liverpool fullständigt mot ett ärligt talat uselt Wolves och kunde accelerera ifrån till hela 3-0 innan matchen var färdigspelad.

Det är sannerligen inte ofta som man ser den här säsongens upplaga av Liverpool göra 3 mål i en och samma halvlek! Nu spelade man med en härlig offensivlusta och var ovanligt effektiva, samtidigt som motståndets försvarsspel inte höll PL-klass.

Carroll gjorde det förlösande första målet efter en vansinnigt bra passning av Adam. Mycket skönt att Carroll fick näta – inte minst med tanke på att han var riktigt bra spelmässigt i matchen. Jag tycker att han var planens bästa spelare.

När Bellamy satte 0-2 med dryga timmen spelad kändes matchen avgjord. Wolves kan förvisso vara ett lurigt lag, men mot LFC var de bara dåliga. Wolves hade några tappra anfallsförsök, men dessa resulterade oftast i farliga kontringar för LFC.

I den 78:e minuten satte Kuyt 3-0, vilket också blev slutresultatet. Det innebar att Liverpool äntligen tog en ”programenlig” ligaseger – det var välkommet.