[fblike
url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Enligt Wales Online kan Ashley Williams vara på väg att lämna Swansea.

Williams är ett intressant namn för Napoli, som har scoutat honom intensivt under säsongen. Mittbackens kontrakt går ut sommaren 2015 och Swanseas manager Garry Monk har klargjort att han vill att veteranen ska erbjudas ett nytt kontrakt, men hittills har ingenting skrivits under.

29-åringen är förvisso nöjd med att spela i Swansea, men samtidigt har en av hans representanter uppgivit i italiensk media att de är beredda att diskutera en eventuell flytt till Napoli, även om representanten även påpekar att ingenting är konkret i dagsläget.

* * *

Oussama Assaidi har haft problem med en knäskada som har hållit honom borta från spel under en period. Det är möjligt att Assaidi missar resten av säsongen, men han har tagit hjälp av en specialist i Holland för att försöka rädda säsongen.

”Ossie (Assaidi) has been to Holland to see a knee specialist. We are looking at all avenues to get him back as quickly as possible,” sa Stokes manager Mark Hughes till Stoke Sentinel.

”It’s quite stable, but there is still a bit of soreness with it and we’re looking at different things to try to get it right,” fortsatte Hughes.

3 kommentarer
  1. Bara Williams inte börjar ryktas till LFC är jag nöjd.

    • Blir nog Arsenal för Williams. Och så köper vi världsklasspelare…

    • Hehe, jag tycker att det skulle vara intressant att se Williams i Napoli.

Kommentarer är stängda.