Övergångssumman för Werner kan bli mycket mindre än tidigare rapporterats.

Timo Werner sprutar in mål för Leipzig – och dessutom flörtar han öppet med Liverpool i intervjuer. Uppgifter har gjort gällande att Werner har en utköpsklausul på €55-60m, men idag uppger en tysk TV-kanal att klausulen är betydligt mindre än så.

Det är Sport1 som hävdar att Werner har en utköpslausul på blygsamma €30m + prestationsbaserade tillägg. €30m motsvarar drygt £25m, vilket vore en ytterst blygsam summa i sammanhanget.

Enligt Sport1 vill Jürgen Klopp värva Werner till Liverpool, men trots hans minst sagt positiva kommentarer om LFC i media är det inte säkert att han kommer att välja dem. Sport1 menar att Werner håller på att tänka på saken, och att han eventuellt kan bli skrämd av den hårda konkurrensen som finns i Liverpools anfall. Icke-namngivna klubbar i Spanien och England, utöver LFC, vill också värva Werner.

3 kommentarer
  1. Då kanske dom försöka värva Kai Havertz också om den prislappen stämmer.

  2. Det verkar ju onekligen som att LIverpool är nära att signa Werner. Samtidigt så verkar det ju mer eller mindre klart att Sancho kommer att lämna Dortmund.

    Hur stor tror ni att sannolikheten är att man går efter båda?

    Vad jag funderar på är om inte Salah kommer att lämna i sommar. På något sätt så vore det smått logiskt. Hans värde kommer nog aldrig bli högre än vad det är idag. Både med vad han presterar på planen och med vad han presterar utanför planen. Sen är han ju där i den där ålderskurvan, där han borde ha 1 eller 2 år kvar på sin absoluta höjd.

    • Lilebroer; Tror bara Sancho kan hamna i Liverpool om Salah lämnar. Då öppnar utrymme både ekonomiskt och sportsligt. Han vore en naturlig ersättare till Salah men jag tror att Salah blir kvar.

Kommentarer är stängda.