Enligt Aftonbladet tar Viasat över Premier League från Canal Plus.

Canal Plus har redan bekräftat att de inte kommer att visa PL nästa säsong. Istället ryktas det om att de kommer att ta över La Liga-matcherna från TV4 Sport.

PL har alltid varit Canal Plus högsta prioritet, men jag antar att Zlatans klubbadress (men hur länge blir han egentligen kvar i Barca…?) påverkar deras beslut.

Viasat, som redan har rättigheterna till Champions League, väljer att inte kommentera det mycket heta ryktet som skvallrar om att de även kommer att sända Premier League från och med nästa säsong.

Sedan tidigare har Viasat också rättigheterna till FA-cupen, Ligue 1 och tyska cupen.

4 kommentarer
  1. Det är ju bra att ha allt på samma ställe som Liverpool-supporter. Frågan är vad allting kommer att kosta. Sen tycker jag att det är överdrivet hur alla klagar på hur dålig viasats studio är,den funkar väl helt okej,det är ju fotbollen som är det viktiga i sammanhanget.

  2. Jag brukar faktiskt sällan se studiosnacket. Fjällström sitter bara och ler medan han påpekar något uppenbart i spelet. Men jag tror att Viasat kommer att värva några PL-experter från Canal Plus om de köper rättigheterna till PL. Det brukar gå till så.

    En sån som Jonas Dahlqvist bygger ju i princip hela sitt personliga varumärke på/kring PL, så han kommer antagligen att byta kanal för sin karriärs skull, om Viasat vill ha honom.

  3. Det känns som att hela Sverige kommer att lysas upp om Ola Andersson och Jens Fjellström återförenas. Svårt att få tag i två personer som ler mer än vad de gör tillsammans. Det är ju sällan något taktiskt snack, allt handlar väl mer om att få upp en så bra stämning som möjligt.

    Det känns väl som att det skulle vara bäst om Jonas följde med till Viasat. Men i och för sig så har man ju fått se Birro sitta och prata sig hes om engelsk fotboll, så därför ser jag det inte som någon omöjlighet att de övertalar Dahlqvist att sitta och prata om spanjorer och deras skönspel. Men jag hoppas inte att det blir så. Som du säger så måste han ju följa sitt varumärke.

  4. Haha, skaffade ju canal + för ett halvårsen nu endast för PL :D, så klart det känns surt men. Sen tycker jag canal + studion är så mysig, viasat har sina saker men inte riktigt i min smak.

Kommentarer är stängda.