Jag hade faktiskt på känn att Bayern München inte skulle få några större problem med att slå ut Lyon.

Lyon har peakat. Överpresterade mot Real Madrid, hade hysterisk tur i gruppspelet mot Liverpool.

Bayern är en maskin. En gammal hederlig tysk maskin.

3-0 på bortaplan var dock betydligt klarare siffror än vad jag hade förväntat mig. Det var klasskillnad mellan lagen.

Arjen Robben behövde inte ens göra en stormatch för att Bayern skulle dominera. Det säger väl allt.

Istället klev tre andra fram i Bayern. Jag tänker på Bastian Schweinsteiger, Ivica Olic och Hamit Altintop.

Schweinsteiger dominerade fullständigt på mittfältet. Han var makalöst bra i den här matchen! Jag har aldrig sett honom så bra. Sehr gut!

Olic – ja, vad ska man säga? Han jobbade hårdast och producerade mest. Hattrick på bortaplan i en CL-semifinal är hur grymt som helst. Hatten av för kroaten, som ju är någon sorts hybrid av Dirk Kuyt och Craig Bellamy.

Men mest imponerad blev jag faktiskt av Altintop. Han spelade ju bara eftersom Franck Ribery var avstängd.

Altintop har inte gjort någon speciellt bra säsong, men precis som tidigare under hans karriär spelade hans extremt bra när det gällde som mest. Han är de stora matchernas man, helt klart!

28-åringen blir Bosman i sommar och lär ha spelat upp sin framtida lön skapligt mycket mot Lyon… Herregud vad bra han var! Han höll världsklass. Spelade mycket med ”one touch” och gjorde det så jävla bra! Dessutom visade han prov på finfin teknik och dribblade många motståndare.

Jag tycker att det är sjukt imponerande av en squadplayer som Altintop att komma in och spela så himla bra. Han är ju absolut ingen naturlig ytter heller.

Den här kvällen tillhörde dock hela laget – ja, klubben, Bayern, som åter igen är tillbaka på den absoluta toppen bland Europas klubblag.