Varje lag har en spelare som glänser på försäsongen för att sedan bli mer eller mindre värdelös när den ”riktiga” säsongen drar igång.

I Liverpool heter den spelaren Lucas Leiva.

Egentligen vill jag påstå att han var sensationellt dålig i kvällens match mot Aston Villa, men hans extrema svaga insats var förstås ingen överraskning för oss som har sett hans föregående säsonger i Liverpool-tröjan.

Leiva har varken tuffheten, staken eller tempot som krävs för att kunna prestera på hög nivå i Premier League.

Att han innehar en plats i den brasilianska landslagstruppen skvallrar onekligen om att världens kanske bästa fotbollsnation är inkapabel att skola riktigt bra defensiva innermittfältare.

4 kommentarer
  1. Jag tycker nog Lucas har varit i de 2 första matchen men i gårdagens match såg man den ”vanliga” Lucas som man är van att se honom. Tråkigt, hoppas Aquilani kommer tillbaka snart och att han kan hålla sej frisk.

  2. hur svårt ska det vara att Köpa en anfallare? så att liverpool kan lira 4-4-2

  3. jag blir så arg på våra ägare. Rafa försöker bygga upp Liverpool till att bli världens bästa klubb. Men han får inga pengar av ägarna. Snälla sälj Klubben till nån som har råd och kan ge pengar till rafa. Men jag vill inte personligen att en rik galen köp Shejk ska komma för jag vill inte att vi ska vara som City. Vet nån vart dom femton miljonerna ,Euro, tog vägen från Xabi affären. Real köpte honom för 35 mil euro och vi köpte Aquilani för 20. Köp Silva eller Young och en grym forward.
    YNWA

  4. Vi få hoppas att Rafa gör ett sista värvning som är offensivt. Lucas håller inte för PL skulle istället sätta in Plessis jämte Mascherano faktiskt. Men vi kan inte lägga all skuld på Lucas, Stevie G var helt osynlig den första halvleken gjorde inget rätt , det märks verkligen att det är något fel på honom. Vi få hoppas att det bara blir dessa 2 förluster OCH hoppas på en bra offensiv värvning. Jag undrar fortfarande varför Rafa inte spelar med Riera ??????

Kommentarer är stängda.