Enligt The Daily Mail passade Rafa Benitez på att ha ett snack med Real Madrid när han ändå befann sig i Spaniens huvudstad för Europa League-match mot Atletico.

Benitez uppges vara intresserad av Real Madrids utrensning av truppen, där spelare som Lassana Diarra, Karim Benzema, Christoph Metzelder,  Royston Drenthe och Rafael van der Vaart kan vara på väg att lämna i sommar.

Framförallt den sistnämnde – van der Vaart – rapporteras vara en spelare som Benitez är intresserad av att få till Liverpool.

* * *

The Mirror skriver också om Liverpools förhandlingar med Real Madrid.

Tidningen hävdar att representanter från Liverpool träffade motsvarigheter från Real innan EL-matchen mot Atletico, och att Liverpool är intresserade av van der Vaart och Lass Diarra.

Holländaren uppges finnas tillgänglig för omkring £7 miljoner och även om förhandlingarna är inne i ett tidigt skede, kommer Liverpool att signa honom innan VM om priset är det rätta.

Även Diarra ska vara intressant för LFC. Prislappen dock bli ett hinder, då Real betalade Portsmouth hela £20 miljoner för bara 18 månader sedan.

The Mirror menar att Liverpool behöver en ny innermittfältare, eftersom Rafa Benitez troligtvis kommer att skeppa Alberto Aquilani tillbaka till Italien för att minimera den ekonomiska förlust som värvningen av Aquilani innebar.

* * *

Dessutom skriver mer pålitliga källor som The Guardian och The Telegraph att Liverpool snackade med Real Madrid angående van der Vaart.

* * *

Inter är ytterst nära att göra klart med Fiorentinas eftertraktade peruan Juan Manuel Vargas, rapporterar TMW.

Den vänsterfotade 26-åringen är intressant för många av Europas storklubbar, men Inter ser alltså ut att få Vargas signatur.

* * *

Roy Hodgson vill plocka John Carew till Fulham, skriver The Daily Mail.

Carews fysiska närvaro uppges vara huvudorsaken till att Hodgson har identifierat norrbaggen som ett lämpligt komplement till Bobby Zamora.

* * *

Enligt The Mirror är Sunderland och West Ham intresserade av Christian Benitez.

För tillfället är den ytterst snabba anfallaren utlånad till Birmingham.

* * *

Everton är nära att kontraktera den portugisiska anfallaren Joao Silva, skriver The Mirror.

19-åringen har redan gjort 14 mål den här säsongen – dock i den portugisiska andradivisionen.

Prislappen uppges ligga på omkring £500 000.

1 kommentar
  1. Jag vill se Young/Milner (20m). Ireland/Turan (10m). Cacau (Gratis). Chilleini (juventus) (15m) och Benzema (20m) eller Aguero (40m). Då är premier league titeln Bärgad. Och ut med Riera, Aurelio, Ngog och kanske Benayoun

Kommentarer är stängda.