Vid det här laget är Valencias ekonomiska problem allmänt kända.

Klubbens manager Unai Emery tycker dock inte synd om sig själv, trots den svåra situationen.

”Jag kom till Valencia medveten om att två viktiga spelare [David Villa och David Silva] kan lämna när som helst,” sa Emery till spanska Sport.

”Just nu, ser det troligt ut att bli verklighet.”

”Vi måste investera en del av de potentiella övergångssummorna i nya spelare. Våra nyförvärv kommer inte att vara lika bra som de som lämnar, men vi måste hoppas att de blir fotbollsspelare på liknande nivå.”

Det cirkulerar heta rykten om att David Villa är mer eller mindre klar för Barcelona, Ever Banega högaktuell för Liverpool och att David Silva är eftertraktad av ett helt gäng storklubbar.

* * *

Enligt The Daily Express vill Real Madrid värva Didier Drogba.

Mannen bakom förslaget är Mourinho, som förväntas ta över Real Madrid i sommar.

* * *

Nu har Middlesbroughs back David Wheater bara ett drygt åt kvar på sitt kontrakt med klubben.

I en intervju med Evening Gazette säger Wheater att han inte skulle ha någonting emot att stanna och att han skulle överväga ett eventuellt kontraktserbjudande från Boro.

Mycket talar dock för att Boro, vars ekonomi inte är den bästa, kommer att sälja 23-åringen i sommar, eftersom han skulle inbringa en gedigen övergångssumma till klubben.

* * *

Steven Mouyokolo, som nyligen åkte ur Premier League med Hull City, har ingen brådska med att ta beslut inför framtiden.

I några kommentarer till Hull Daily Mail säger backen att han vill åka hem och spendera tid med familj & vänner innan han tar ett beslut.

Mouyokolo gjorde en bra andra halva av säsongen med Hull och saknar inte intressenter. Samtidigt vill Hull ha kvar honom, men deras attraktionskraft minskade naturligtvis i och med att de åkte ur PL.