[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Nu uppger den spanska källan AS att Victor Valdes är nära en flytt till Liverpool. Han kommer att läkarundersökas.

* * *

West Hams mittback Winston Reids kontrakt går ut efter säsongen.

Nu skriver The Daily Express att Liverpool är intresserade av Reid, som även är intressant för Arsenal och Manchester United. Glädjande nog uppger tidningen dock att Reid helst vill flytta till Liverpool.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

8 kommentarer
  1. Intessant- Kan bli en injektion med Victor Valdes. Är dock lite orolig över alla nyförvärv, speciellt på försvarssidan. Hur ska de få det att klicka? Det tar lite tid att spela sig samman.

  2. Glädjande? Är Reid tillräckligt bra? Bättre än det vi har nu? Vi ska inte ha bara för att det är gratis…

  3. Har en liten fråga jag hoppas någon kan svara på…
    Har liverpool inget typ farmar lag? Så som Barca o real har lag som spelar i andra divisionen? För det känns som att det vore ett bra sätt att få talangerna att spela senior fotboll.

    • Det är inte tillåtet att ha det i det engelska ligasystemet. Många tycker att det borde tillåtas, men England är ett konservativt land och det är svårt att genomföra förändringar. Särskilt stora förändringar som det vore.

  4. Vad är Valdes bra på? Har inte sett honom så mycket och Barca släppte honom av en anledning vilket också skulle vara roligt att veta just varför?

    • Barcelona släppte inte Valdes. De ville förlänga, men hans kontrakt gick ut och han ville få en ny utmaning någon annanstans.